20

Анонимен

преди 4 години

Китайците пъплели и разнасяли... може и от Бинбинистан да се връщаш ама все шсъ намери някой чайник в самолета...

19

обикновен

преди 4 години

Аз го изкарах още на 5, сега съм на 35.

18

Анонимен

преди 4 години

То какво излиза?.Вирусът се е разпространявал по света доста време преди да се развихри в Ухан.

17

Смях

преди 4 години

Тестът показва, че си преболедувал вируса. Но не казва кога. Може преди две години да си имал хрема и сега да кажеш, че е бил ковида. Май всеки почна да се прави на интересен. Нещо като нашето Септемврийско въстание. Обявено за първото антифашистко, при положение, че още не е имало фашизъм.

16

Анонимен

преди 4 години

И аз мисля , че хо минахме януари повечеъо хора ...

15

Анонимен

преди 4 години

Само тест за антитела,може да покаже кой го е минал. Но аз също имам съмнения за подобно начало още декември в Европа .Ламбо доколкото помня умря от белодробно усложнение след грип и беше интубиран.Май, че Стоянка Мутафова и тя беше със същите симптоми.

14

Галфончо

преди 4 години

Абе е**** ме декември ама са се сетих!

13

Към заразно зло

преди 4 години

Така е. Вирусът беше в Испания поне от януари 2019. Така си мисля, след като случайно попаднах в една бърза помощ в малко южно градче поради контузия на детето ми. Гледах и не вярвах на очите си ..хората не издържаха в чакалнята...плачеха...нещо страшно. Това е януари 2019. За 15 минути в чакалнята....се зарази синът ми след...няколко дни. Няма как да го забравя. А дали от тогава до сега този вирус е мутирал или е друг корона вирус... незнам.

12

бай х

преди 4 години

и български доктори коментираха че ноември - декември са имали пациенти със същите симтоми болни - тежък грип с пневмония , но никой не е знаел че е нов вид грип и са ги лекували стандартно / и който оцелее/ . Това че Китай първи изследва и откри новия ковид-19 не означава че е тръгнал от там .

11

От Берлин-Един

преди 4 години

До българкаТака е със секстуристите! Те навсякъде прихващат по нещо... Важното е, халки те да са здрави.... Това лято Ви очакваме п а к!

10

Заразно зло

преди 4 години

Без шега, но се заразих в самият край на Октомври в Мадрид. Лекувах се три седмици с парацетамол, аспирин и антибиотик. За кашлицата, която е убийствена -сиропи. Все още си нося последствията. Вирусът е ясен поне от година и нещо. Информацията беше скрита.

9

Към мнение

преди 4 години

Да и аз предположих това, но може и да зависи от местото, колкото по- туристическо е и има движение на хора от различни страни....Но е факт, че това започна по Коледа или много по-рано. Напълно възможно е вируса да е пуснат на различни места. И кой стои зад това и защо се прави?

8

Анонимен

преди 4 години

Охооооу....Аз още 1968 г. го изкарах

7

Анонимен

преди 4 години

фейк нюз. Нали щяха да са умрели до сега в Италия поне е 500 000 души...Опит да се оневини Китай.

6

А сега де

преди 4 години

Китайците просто първи реагираха на вируса който е циркулирал без да му се обръща внимание. Реакцията им беше прекалена и това подплаши света.

5

Анонимен

преди 4 години

Декември беше така и в Испания. Нас ни лекуваха с парацетамол и антибиотик. Никой не знаеше за какво иде реч...нито кекари, нито фармацевти. Лично мое стънение е, че се заразихме след рутинно посещение при педиатър. Може и да греша. Но два дни преди първите симптоми при синът ми бяхме на педиатър за рутинен преглед. Два или три дни след това започна кошмара. Оздравяването е много бавен процес и няма нищо общо с грип.

4

българка

преди 4 години

Аз пък миналата година през август бях в Берлин, после се разболях, после вече не помня къде ходих. Обаче съм сигурна, че съм била болна от коронавирус........ И така нататък, и така нататък....... Евтина слава за 5 минути.

3

Мнение

преди 4 години

Въобще не е ясно откъде е тръгнала заразата. Много е възможно да имало няколко огнища . Нищо чудно вирусът да е пуснат на няколко места едновремно или с някаква разлика .

2

Анонимен

преди 4 години

Преди време като писах парацетамол и витамин С, робите духом де смяха.

1

Баи

преди 4 години

То накрая ще излезе че - вируса е тръгнал от европа не от китаи щом е имало заразени прес - октомври