23

хе

преди 4 години

И какво като ЛЕВСКИ се закрие?Няма нищо вечно.Днес си отива той,утре друг ще се роди.

22

Анонимен

преди 4 години

Далече съм от футбола.Но ме интересува защо този клуб ползва името на Апостола,на какво основание и по каква причина е разрешено.Затова на времето държавата ги прекръсти Витоша,и това беше правилно.В никоя друга държава клубове не се кръщават на Нац.герои.Навсякъде е преценено че това дава предимство пред другите клубове,и освен това валят обиди по адрес на Нац.герои по време на мачовете.Защо само в Бг е разрешено?Турците дали не са искали да кръстят отбор Ататюрк?Ама е преценено че не трябва!

21

Г-н Борисов

преди 4 години

Нашият клуб никога не е бил на МВР,на БКП,на Цола,не сме носили бюста на Сталин.Не сме били на Пощите,нито на Полицията,която ни плаща сметките(нямаме електромер) и на данъкоплатците.Не сме били на Софиянски,който ни подари стадиона,нито на Чорни(изгонен за заплаха за националната сигурност)Не сме били на Батков и заменките му.Нито на Пеевски и Лафка.Не сме били на Спас Русев,който продаде помощите за децата.Не сме били Виваком Арена за някой милион.Не сме били на Черепа,който не плати 500млн.

20

Анонимен

преди 4 години

Левски ще се спрсви със собствени сили, винаги го е правил. Няма да се наложи да се "преформатира" първенството за да влезе в А група, нито да се моли вируса да не повтори Киро-гелосания (без него разградският доминатор отива в окръжните групи) . Това е глупава декларация на ултрасите, които точно Тиквун и Шайката използва за свои операции и за това властта е толкова толерантна към фотболното хулиганство.

19

Ямболски цървул

преди 4 години

Чета коментари...има и доста привърженици на един фалирал славен отбор през 2016-та г....Левски няма да последва вашата съдба.Левски е друга повеля.И ако фалира,ще спре за винаги,а няма да е две ГМО.

18

Фенъ

преди 4 години

Фалит и след фалитът червей.... Да се обаждат до кът е време на Баба дора синдичката!

17

АнонимеН

преди 4 години

КОГАТО ЦСКА ФАЛИРАШЕ НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ ТУК ДА СА МОЛИЛИ ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ОПРОСТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!!!ЛЕВСКИ БЕШЕ ФАЛИРАЛ И ПРЕДИ КРИЗАТА С ВИРУСА И СЕГА САМО ИЗПОЛЗВАТ СИТУАЦИЯТА ДА ПРИПИШАТ НА ВИРУСА , ЧЕ БЯХА НАПЪЛНО ФАЛИРАЛИ И ПРЕДИ НЕГО!

16

фен

преди 4 години

Никаква помощ. Футбола, който и да е футбол, да се оправя сам.

15

помощ

преди 4 години

Искам държавни пари събирани от бедни, защото когато ритам топка, за всяка крачка получавах пачка. Нищо че съм с два леви крака. Ако не ми дадете пачки, ще опъна палатка като оная.

14

+-

преди 4 години

Интересно ми е ,а от тези фенове колко % могат да ритнат топката от лявата страна и колко % отиват на футбол заради футбола ,а не заради "изпускане на пара" и избиване на комплексите си ...?

13

А, СТИГА БЕ...

преди 4 години

НАЛИ ИМАХА АКЦИИ, БЕ... ХАХАХААА...КОЙ ИМ ГИ ИЗКУПИ??!!НЕКА ТИТИ, ДА ХОДИ ДА МУ РЕВЕ НА РАМОТО ЗА ПАРИ...!!!!ЩО ПАК НИЕ--НАРОДА ДА ПЛАЩАМЕ .??!АМАН ОТ РЕВЛИВИ ***, БЕ...!!!

12

Ямболски цървул

преди 4 години

Заклет левскар съм,ама да искам помощ от Борисов-НЕ!

11

поздрави

преди 4 години

от цска 48ма, до левски 49

10

Психодиспансер

преди 4 години

Никаква помощ за ФК Подуене! Да си платят задълженията. Да се реорганизират сами, както правят другите !

9

АнонимеН

преди 4 години

ИЗТОЧВАЧА ВАСИЛ БОЖКОВ ПАК ГИ Е НАКАРАЛ ДА МУФТЯТ ДЪРЖАВАТА!!!ПО ТАЯ ЛОГИКА ВСИЧКИ КЛУБОВЕ ТРЯБВА ДА СА НА ИЗДРЪЖКА НА ДЪРЖАВАТА!!! КАКВО КАТО СЕ КАЗВА ЛЕВСКИ!!! ЗНАЧИ, ЗАЩОТО СЕ КАЗВАЛО ЛЕВСКИ ВСИЧКИ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПЪЛНИМ ГУШАТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ КОЙТО РЕАЛНО СТОИ ЗАД ТЕЗИ ИСКАНИЯ!

8

Shark

преди 4 години

И защо след като отборът е частен, държавата ще им помага. Това първо. И второ, тези ***, както е модерно да се казва сега, какъв футбол играят, къде се класират из Европа че да ги финансира държавата? Аз лично не съм съгласен едни некадърни ритнитопковци, щото са такива, които мислят само в кой бар ще пият и с коя чалгаджийка ще си легнат, да взимат държавна пара от моите данъци. Кой къде ги хване ги бие като шкембе в дувар, иначе за гранд се имат. Да, ама на село, в Европа-та са кръгла нула

7

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на тези ултраси и на този клуб са си лично техни.Не съм нито от Левски,нито от ЦСКА.Много слабо ме интересуват.Просто като гражданин държа да няма никаква държавна помощ към определени клубове.Или да има за всички,или да няма за никой.Не искам с моите пари да се издържат спортни дружества,на които почти цялата агитка е от криминални елементи.Така само поддържаме престъпността в страната.

6

Анонимен

преди 4 години

А, що от Борисов бе....нали когато има платени протести вие от агитките сте първи. Сега искайте помощ от Руменчо Радефф

5

Бай Иван

преди 4 години

Като започнат да плащат наем за стадионите (Герена и Раковски), като изплатят задълженията към НАП, като минат през В група, тогава.

4

Анонимен

преди 4 години

Стожерите на пазарната икономика и демокрацията не бива да получават държавна помощ това е форма на социализъм.