22

Реалист

преди 4 години

В Хонконг осъзнаха, че вноса на заразата е това, което трябва да спрат и направиха това, което в България правителството на Бойко Борисов не направи - затвориха границите за чужденци,а идващите от чужбина жители на Хонконг ги тестваха и после карантината им беше реална,а не като в България - подписват се на една хартийка, като някои не знаят да четат и после миткат из цяла България и заразяват наред. Това правителството нарече "взели сме всички мерки" и затова към този момент имаме 1778 заразени

21

Анонимен

преди 4 години

Обожавам Хонконг

20

Анонимен

преди 4 години

Как Хонконг успя да овладее втората вълна? Като спряха да се бунтуват срещу влста.

19

Анонимен

преди 4 години

"За хонконгците, които кацаха на летището, бяха организирани тестове."Ние сме по-умни. Никакво тестване на летището, а декларацийки, че ще си стоят в къщи 14 дена ? Ако им даваха и на тях, още по-бързо да го бяха преборили тоя висрус.

18

за тоалетната хартия

преди 4 години

До пияница мистикМоже би някои хора използват тоалетната хартия като отварят обществени врати, натиснат копчета на асансьори и т.н.

17

Истината

преди 4 години

На азиатци вяра имат само лудите!

16

Хм

преди 4 години

Ако българите нямаме акъл и дисциплина с 80 починали,както твърдят някои...смятайте каква анархия е в държавите около нас!

15

ХА-ХА-ХА

преди 4 години

Втора, трета ... пета вълна !Докога ще ни плашите с една измислена заплаха ?Видяхме го уж много заразния вирус.Двойка от Плевен спят в едно легло.Момичето уж болно. Момчето си прави тайно от властта тест - отрицателен.Мина времето, когато можеше да изплашите хората с коронавирус.Дори в Русия бабите казват вече "пошьол ***'', когато ги попитат за коронавирус.И Путин се изложи като кифладжия !Айде стига с тая измислица вече !Дайте нещо ново - нашествие на извънземни, метеорит и други.

14

Не съм трол

преди 4 години

Както рече един сърбин... короната е измислена от жените:- спряха мачовете- спряха бирите- спряха излизаниятаЯвно на коБрите им е писнало от домашен сeкc и за това вече разпускат глобално мерките. КоБрите искат свежа кръв.Хахаха. Майтап, майтап, ама то си е баш така. :)

13

сокол

преди 4 години

ВИДЯХМЕ колко са оправни и ЕС и Америка при една средна ситуация.Балони под налягане.Сега с парите от починали пенсионери и хора на помощи ще замажат очите на живите...Но няма да стигнат за бизнеса.Китай нищо не усети,други страни на Изток също.

12

Перфектно Ли

преди 4 години

Ако Перфектно е ГУЛАГ под Открито Небе, Затвор, то да справя се Перфектно!

11

Stalinista

преди 4 години

Не го спряха с *** идеологии, вирусолози с основно образование от Пакистан и Афганистан, санкции срещу Русия, с правата на малцинствата дето идват от Нидерландия

10

pb

преди 4 години

До 12Тайван съществува напук на КНР => няма логика да помогнат да се прикрие нещо.

9

noname

преди 4 години

На нищо, предоставено като "официална" информация към СЗО от Китай (+Хонг Конг), Тайван, Виетнам и пр. не бива да се вярва.Рано или късно ще излезе истината...

8

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим, азиатците ще ни изядат с парцалите. Те са като мравуняк - цари ред, отганизация и дисциплина.Европа стигна дъното на деградацията и бюрократщината. Живеем в някакъв блажен декадентски упадък и лежим на стари лаври. И короната въобще не ни е най-големият проблем...всяка цивилизация си има своя възход и падение. Ние сме във фазата на падението.

7

Коронорезистент

преди 4 години

С втората може и да са се справили,ама с третата?... Ще трябва повече женшен и крилца от прилеп!

6

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл да се сравняваме с Хонконг, електронни гривни, стотици хиляди тестове по летищата... В Тулупландия единствената мярка е да се плашат хората с Ада, с чували за трупове и да се внасят фурми от Саудитска Арабия. Тук безплатно се тестват само депутати и роми, докато всеки, който му се наложи да влезе в болница по спешност е принуждаван да си плати тест /около 90лв/.

5

xaxsas

преди 4 години

До 4 - и аз мисля че има нещо гнило с протестите. Забеляза ли в Ухан какви "болници" с решетки строяха? А забеляза ли как във Франция забраниха първи излизането по улиците и то 2 седмици преди местните избори? "Елита" се клати и си крепи короната зад мита с короната.

4

?

преди 4 години

Сравнявате развития Хонг Конг с изостанала Европа ли?

3

Анонимен

преди 4 години

Какви плажове и къмпинги има в този мравуняк????