23

Анонимен

преди 4 години

Направо се чудя на всичките ви коментари. Защо толкова злоба към това момиче??? Напротив тя е достойна за уважение защото сложи една расистка, мухлясъла и закостеняла фамилия на мястото и отказвайки да живее по нейните правила. Кои по- точно са Уилям и Кейт, че ги възхвалявате толкова???? *** живеещи на издръжката на данъкоплатците. На Катрин и личи, че е снобка от километри, драпаща да изкачи социалната стълбица! Какви точно е постигнала тази жена, че и се възхищавате толкова??

22

Тим

преди 4 години

Собственият и баща я нападна, тя се сърди на медиите. Консервативните англичани не прощават на една жена, която иска да е в светлината на прожекторите, а няма синя кръв , разведена .

21

Кики

преди 4 години

Тая, като влезе в Бъкингамския дворец сигурно вика: Уау, уау, уау!

20

111

преди 4 години

То не бяха турнета, визити по градовете, документален филм, че и собствен сайт подобен на този на кралицата! Само и само всички да ги видят! Голяма позьорщина, а Хари дори не е пряк наследник! Явно много ревнува от брат си Уилям!

19

Аззз

преди 4 години

Не знам какво е очаквала да стане след като чернокожа разведена американка се омъжи за член на британската кралска фамилия.

18

Кьормеков

преди 4 години

Колибарката омагьоса Хари,той настъпи мотиката и всичко тръгва надолу.Знам,че и рижите индивиди са нормални,действията им са като на другите,но тук правилото е нарушено. Аланкоолу,защо компрометираш кралството!? Работи с горната глава,следвай пътя на кръвта.Толкова ли не ти стига разума!?

17

Сажди

преди 4 години

в кюмура потъват...

16

В грешка

преди 4 години

Така става когато объркаш холивудската снимачна площадка с реалния живот. Впрочем, тая от какво точно се оплаква, че не и обръщат внимание колкото на бъдещата кралица ли? Че са отказали да си променят традициите ли? Еми, кофти късмет, ама това не ти е Калифорния. Ето, сега се прибра там откъдето тръгна, цикъла се затвори. Радвай се, че можете да си позволите жилище за милиони в престижни квартали, че можеше бая по-зле да е.

15

Анонимен

преди 4 години

Маркъл си мисли че е бялата врана и всички трябват да и се кланят. Толкова ли не можа да проумее,че това не е ПРОСТО ЕДНО богато и известно семейство, а цяла институция с традиции и правила от десетилетия.

14

БАЧКАТОР

преди 4 години

ЗА ТИКИВА ПРОБЛЕМИ СИ МЕЧТАЯ ЦЯЛ ЖИВОТ>>>>КОЛКО Е ЖЕСТОК ЖИВОТ......

13

"Яшар"

преди 4 години

"Расисти" по-разбираемо ли е? Сама им се натресе, сама се оттресе! Марш у маалата.

12

Анонимен

преди 4 години

Меган плю на това семейство и накара и мъжа си да се откаже от родителите си, после реве защо не я защитавали. Наглост.

11

Леле до Яшар

преди 4 години

***, каза Швейк колкото да се намеси в разговора

10

ще замълча

преди 4 години

щото, ако си кажа мнението 100% ще ме изтрият и блокират!

9

Меган Маркълова

преди 4 години

Ако Меган спазваше протокола щяха и с нея да се държат по този начин. Не става да харчиш парите на данъкоплатците за скъпи парцалки и да се чудиш защо те мразят. Кейт например носи евтини дрехи, които облича по няколко пъти, не ходи да купува супер скъпи дизайнерски парцали. Дори децата й носят евтини дрешки. Меган много се обърка, че като се омъжи за принц и ще разполага с безкрайно много пари. Ако се беше кротнала като Кейт и спазваше правилата и нея щяха да я обичат толкова.

8

аз-ът

преди 4 години

Некой требе обясни в детайли на тва черното парче... Че "Мегън" може да вика на църната си леля. Защото Мегън скоро ще бъде "нейно кралско височество съпругата на краля". Както и оплешивяващото и мъжле ще трябва да забрави "брат ми искаш ли бира да пием" и да приме, че брат ми ще е "негово висосочество Краля". И ариту не една, а цел харем да си обзаведе с черни, жълти, трансесксуални и прочие за да покаже колко е обиден, че е ВТОРИ - на никой, ама на никой не му пука! И СИ НАМЕРЕТЕ РАБОТА!

7

Анонимен

преди 4 години

За какво завижда тази? Че не е успяла да се докопа до прекия наследник, е трябвало да се задоволи с 6-тия за трона? Естествено, че ще фаворитизат Катрин, все пак е съпругата на бъдещия им крал, а не златотърсачка, която се опита да влезе с гръм и трясък в семейството, и да ги върти на малкия си пръст да изпълняват прищевките й

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТия ще свършат като РомановиГрешка правиш като сравняваш царското семейство Романови с тия двамата на снимката; въпреки,че тия са се венчали на 19 май , която е и рождената дата на цар Николай Втори Романов.

5

Анонимен

преди 4 години

малииииииииии пролях няколко сълзи, само тая патица не знае колко много я дъвкаха Кейт в началото, но тя устоя за разлика от тая треторазрядна артиска вживяваща се на звезда. Пък и все пак това е бъдещата кралица а не някаква нищо не значеща графиня ха ха

4

Анонимен

преди 4 години

Тия ще свършат като Романови ако продължават с глупостите си.