6

факт

преди 3 години

Днес е сряда, постен ден, понеже е голям празник на православните християни се разрешава консумация на риба... Гергьовден беше на 23 април... Какво ли ви обяснявам и аз, тук сте експерти по всичко, че едно православие ли не знаете много по добре от мен...

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Намирам се в село Паталеница.Днес на празника тук по традиция се пекат масово агнета на шиш по местна рецепта.Шиша се върти над жарта поне 6 часа,като агнето се маже от време на време,за да стане...крехко и сочно.След опичането махаме шиша от жарта и така го отнасяме до в къщи,без да сваляме опеченото агънце.След...команда,родата го започва.През това време се пече...другото и така,цял ден.Наздраве и честит празник,здраве и късмет на всички!

4

Шеф Тулуп

преди 3 години

Това на картинката агнешкото без кост ли е?

3

До китаеца 2

преди 3 години

Като искаш ориз, яж си го, хората ти предлагат АГНЕШКО печено!

2

Анонимен

преди 3 години

А къде в рецептата е ориза? Агнешко без ориз на фурна е все едно таратор без краставици.

1

.

преди 3 години

Интересно кой ще купи кучето тази година? :D