21

Психодиспансер

преди 4 години

До АнонименИ все пак, защо на военна болница, а не на бърза помощ ?

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Темите които успяха да "обсъдят" досега:Протокола.Облеклото на участниците.Колата и секретарката на бизнесмена.Дъжавните военни поръчки.Избора на болница.Президента.Контрабандата на хероин.Министър председателя и децата на ... някой.Червените милионериПриватизациятаБогати-бедниМедицинските осигуровки.Служебните автомобили.Източването на фондове.18 поста.Единственото което не се коментира сериозно е жеста и самата помощ.Имам само един въпрос:вие в ред ли сте?

19

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванОт както сме в НАТО отдаването на чест може да се извършва без шапка и униформа. Както преди просто се застваше мирно.

18

Анонимен

преди 4 години

Техника и коли ще има а лекари? Кой ще лекува? И преди епидемията положението не беше Розовец, след нея съвсем. Затова не се говори, нито за промяна в модела на здравеопазване, но резултатите са категорични-най-висока смъртност, не само сред възрастното население

17

Анонимен

преди 4 години

*** си оплюха мониторите от мъка :)

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРедактора, що за животно е това РЕЙНОМОБИЛСигурно е някаква лодка, плаваща по р. Рейн. :)

15

Анонимен

преди 4 години

Редактора, що за животно е това РЕЙНОМОБИЛ

14

Анонимен

преди 4 години

Докога тази държава ще разчита и чака на дарения от бедни и богати.И за самолети които ще ги получим незнайно кога има пари и то в брой ,а за обдишващи апарати и линейки и т н.т разчитаме на дарения от хора.

13

Психодиспансер

преди 4 години

А защо на военна болница и женерала, а не на Бърза помощ......

12

Анонимен

преди 4 години

Чудесно!

11

Анонимен

преди 4 години

На снимка 8, хубава секретарка и Рейндж Ровър има бизнесмена...

10

Анонимен

преди 4 години

Да не напишат името на благодетеля,който се явил пред тях със своето име и се справил в кратък срок по дадено обещание,а не с името на някакви фондове заспали при това до премиране зарад коронавируса от източване щот източени преди туй от създалата се ситуация и за нея даже не могат да се отчетат положено положително.

9

Тиква

преди 4 години

На снимка 8 виждам не само двама,меко казано ***, а и пълни любители, кой така докладва? децата в градината, а тези линейки от БизмисМен, да не го барат когато стоката 700-800кг, минава през границата,Тиквата уволни цялата смяна когато бяха хванат камион със Хърватската регистрация,миялни машини бяха натъпкани със хероин от Турция,780кг, на другия ден всички бяхме уволнени, защо го спряхме? той питаше, противен долен лъжец вашия Тиквун, дано ваши деца, да го ползват.

8

Инженер

преди 4 години

Тия приватизатори да заплатят на държавата реалната цена на заводите, които им подариха. Тогава ще има пари и за линейки и за заплати на лекарите. Да не се правят на благодетели.

7

Ельоменат

преди 4 години

Имам един *** въпрос към така нареченото правителство. Къде отиват данъците и осигуровките ни? Излиза , че една такава линейката е към 100 бона, а те всички имат служебни лимузини за по 100 бона. Продавате ги и ето ви по е 200 такива. Не сте там за да си возите тлъстите *** в лимузини , а за да направите животът ни по добър. След като медицинските ми осигуровки не отиват по предназначение да не ги плащаме тогава а? Само кражбите я това правителство са организирани, другото е на дарения.

6

teo

преди 4 години

Народът видя, че НИТО ЕДИН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ НА бкп-бсп НЕ НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА ТАЗИ ПАНДЕМИЯ!!! Те *** НА *** САМО ТЪРСЯТ КУСУРИ И СЕ ЗАЯЖДАТ С ПРАВИТЕЛСТВОТО, ВМЕСТО ДА ПОМОГНАТ!!! ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ ИМ ПРИГЛАСЯ В СЪЩАТА ТОНАЛНОСТ КОМУНИСТИЧЕСКА РАЗРУШИТЕЛНА ДЕЙНОСТ !!! БЪЛГАРИНО ????

5

ДртПрч

преди 4 години

Срамота! Да се налага бизнесмени да подаряват линейки на стратегическа държавна болница!

4

Анонимен

преди 4 години

Да е жив и здрав г-н Делян Пеевски!

3

Анонимен

преди 4 години

eee-Маршал Годжи! А за "Пирогов",дето карат спшните случаи и обикновените хора-нъцки!

2

Тото

преди 4 години

Рейномобил??? Бахмааму!!