17

Анонимен

преди 3 години

Работил съм дълги години в Англия, там за горене на дърва се глобява, веднъж вдигнахме прах от фирмата в която работя и техните контролни органи ни събраха и ни предупредиха, като при второ нарушение глобата е 250000 паунда, а тук със знанието на държавата се горят отпадъци и се изсичат горите с цел пари. Къде са тия еколози дето толкова пушак вдигнаха за лифта в Банско. Къде са журналистите, къде са хората.

16

Анонимен

преди 3 години

Плевен е вторият град след София по заразени от короновирус. Ще е донесен с камионите боклyци от Италия. По времето на управлението на БОЙКО БОРИСОВ се превърнахме в бунището на Европа. Не го забравяйте на изборите

15

Анонимен

преди 3 години

В България е страшно Няма държава, няма ред, няма управници. Само крадци парламентаристи, мафия, анархия, бандити, измамници.... Дори са разрешили полети от най засегнатата в момента от корона вирус държава Англия. *** на втората по смъртност от корона вирус Италия влизат свободно в България.

14

анонимен

преди 3 години

Няма да се учудя ако тези от Монтана които са за държали тира и изнасят информация за това да си имат проблеми.Как така няма да позволяват на някой връзкар да печели пари от далавери и той си плаща на някой за това.

13

Анонимен

преди 3 години

С този льольо еколожкия министър, който впрочем добре се вписва в мин съвета, всичко може да ни докарат, че няма и да разберем дори.

12

Mopcku_

преди 3 години

Не са виновни граничарите, те няма как да знаятточно какви документи се изискват за абсолютно всички стоки. И фитосанитарния контроил ако тръгне да спира всички тирове поотделно ше настане вой до небесата, заради опашки по границите. Трябва да се изкорени ганьовщината. Това е.

11

Психодиспансер

преди 3 години

Хванат е един, значи са минали поне 10.

10

бай х

преди 3 години

как е минал границата с неизрядни документи ????

9

Анонимен

преди 3 години

Няма да има оправия. Когато ЕКО МИНИСТЪРЪТ ви казва, че не вижда нищо нередно и няма как да се спре тази практика, няма как да стане....

8

ЯОСНО,ЕФЕКТИВНО

преди 3 години

ПРОВЕРЕТА ПРЕЗ КОЕ "КПП" Е МИНАЛ ,КОГА И В КОЛКО ЧАСАУВОЛНЕТЕ ДИСЦИПЛИНАРНО МИТНИЧЕСКИЯ ЕКИП И НАЧАЛНИКАНА СМЕНАТАРЕЗУЛТАТ: СЛУЧАЯТ НЯМА ДА СЕ ПОВТОИ

7

Кичка

преди 3 години

Аз вярвам само на Бойко

6

Анонимен

преди 3 години

Превърнахме се в бунището на Европа!!!Плаче ми се от яд!

5

Кора Бийка

преди 3 години

Супер!Който има гости от червен бряг,да му мисли

4

Св.опашка

преди 3 години

А бе какво има да му проверяват документите.Щим е с *** ,за БГ да го връщат още на границата. Изтровихте ни бе, изпозаразихте ни,не ви ли увряха тиквите. Долна *** пасмина.

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Преди години се чудех -защо ни приеха в Европейският Съюз и чак сега вече ми се 'избистри' отговорът- Ами за има къде да си хвърлят отпадъците бре !!!! Няма Космонавти да ни правят Я )) хахаах ---Русия ни направиха Нацията КОСМИЧЕСКА - А ЕВРОПА НИ НАПРАВИХА НАЦИЯТА БОКЛУДЖ-ИИСКА!!

2

За бг

преди 3 години

Да санкционират жестоко бг поръчителя на *** без лиценз. Родоотстъпник, за пари и майка си ще продаде, а народа е болен от мръсния въздух.народен съд за такива

1

повервахме

преди 3 години

За кой път хващат чужд *** на наша територия, а Тиквич и тиквунчетата продължават да твърдят, че няма такова нещо.