54

ХоХо

преди 3 години

До OneБили сме на почивка в Италия 2 пъти - в Сицилия и Сардиния. Храната не е скъпа, освен хляба. Морската храна е даже евтина, скъсахме се да ядем калмари и октоподи. По заведенията сме яли в хубав ресторант пици за по 5-6 евро. Кафето навсякъде беше 1 евро , и само Illy. Алкохола , и той не е скъп, има хубава местна грапа и вносен ром. В Сардиния беше по-евтино , отколкото в Сицилия, и много по-приятно за почивка. Но трябва да се ходи през юни или септември.

53

Щерю

преди 3 години

Поради мафията Италия е слънчева държава - с помрачено битие...

52

Анонимен

преди 3 години

Мафията много пъти е помагала на държавата.През Втората Световна Война.Лъки Лучано например е помагал на военноморския флот на САЩ при инвазията в Сицилия.Фашистите са водели война с мафията и антифашистката борба е била от взаимен интерес!

51

Анонимен

преди 3 години

Той и Бойко Борисов помага на бедните.Осигурил е всичко на останалите в къщи под задължителна карантина.Става въпрос за кварталите "Факултета" и "Филиповци" в София. И хората там останаха доволни - всичко им е осигурено!Абе, мафията се грижи за хората ей!

50

Анонимен

преди 3 години

За една седмица там никой не ми даде касов бон! Само на ръка и лъжат в сметката винаги с 20 евро! В лагуната на Венеция без билет и на ръка пари возят туристите на корабчета... абе абсурд е това да ни е запада... това е за забрана и карантина ама за много дълго.

49

One

преди 3 години

А ако отидете в италия е такава скъпотия, храната е зверски скъпа при положение, че е основно местна. Това би трябвало да ви говори нещо.

48

хайаха

преди 3 години

За тези е рай бе. А ние си мечтаем някой да ни даде чужди пари да перем.. Явно са толкова мързеливи , че и това да не могат да свърщат. В БГ има милиони схеми за пране на пари. Смо дето пари няма. И е нормално , защо някой да ти дава ти да петеш , като може той да ги изпере. просто отива в техното и си взима още една пералня

47

Spens

преди 3 години

Ей писна им от евро..ини, по добре им е да са бандити

46

А

преди 3 години

" Безработицата била голяма от години". Хиляди българи за последните 10-20 години, работейки в Италия, доста пари понатрупаха. Така, че тези, които се оплакват в статията са некадърни мързеливци и единственото им спасение е да се въртят около мафиотите и да просят подаяния. Много от българите, работещи в Италия, не се върнаха по време на епидемията. Връщаха се само уличните труженици, тъй като с опразване на улиците и площадите нямаше кого да красота или на кого да продават красотите си.

45

А

преди 3 години

Кой е докарал тези хора до това положение да не могат да изхранват семействата си само след два месеца карантина? Май " помощта " мафията. Като нашите роми, българинът мълчи и се бъхти за да изхрани децата си, а те са терикати. А и по броя на чаветата си приличат.

44

Анонимен

преди 3 години

Чакай да видя дали съм разбрал: правят по 4-5 деца и ако закъсат за един месец фалират, а после се оправдават с това, че държавата не им помага, за да се продадат на мафията, и според тях това е в реда на нещата?Ако е така Бай *** има МНОГО СЕРИОЗНА конкуренция.

43

Анонимен

преди 3 години

Италианската мафия е по честна от нашите мизерни доносници,сравнението на някой по-долу е празно и необосновано! Бан дюгите у нас са мишки и майките ще си продадат , това мафиот никога няма да го стори ,там има чест , достойство . Нашите пред ония са полу- *** оти ,да не кажа пълни.

42

Анонимен

преди 3 години

Мафията в Италия не е като мафията в България.В Италия тя е институция, по-стара и от самата италианска държава.В България мафия се нарича утайката на улицата, с водач на светло *** *** Боко Тиквата.

41

Анонимен

преди 3 години

И нашата мафия така мисли-че е единственото ни спасение.

40

fory

преди 3 години

какво огромно съвпадение в България е същото!

39

Скептик

преди 3 години

Значи в Италия отива навласт техния Герп като за парлама ще вземат някой от 5 звезди.

38

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

В България мафията си създаде политическа партия, която е на власт от 2009 година. Италианската мафия изостава от ГЕРБ.

37

Анонимен

преди 3 години

То в България всичко е на мафията, вкл. държавата. В България има борба между различните кланове на мафията, но от 2009 кланът на ГЕРБ печели.

36

Анонимен

преди 3 години

Това ще стане и в България, от криворазбран хуманизъм си сриваме икономиката, за да спасим 1% уязвими, но накрая пораженията върху благосъстонието на обществото ще бъдат по-големи, отколкото би нанесъл вируса.

35

Анонимен

преди 3 години

До Василевмай пак са те нахапали мухите