33

1

преди 4 години

До Мила,така ще бъде Мила,докато,агент-иван се прави на земеделски министър,забравил за фантомите.

32

зеленчуци

преди 4 години

Вече има Тиква за всички, без внос.

31

Мила

преди 4 години

Преди малко минах през пазара "Ив. Вазов". Родни ягоди за 8 лв.! Друга година, поради конкуренцията от вноса, по това време на годината ягодите бяха 4 лв.

30

Анонимен11

преди 4 години

Кажи нещо и за фурмите,с които излъгахте,българския народ.

29

1

преди 4 години

агенте,ние българските клиенти,достатъчно ги подпомагаме,не може те ,да ми продават,картофи,за 2.49лв.а килограм,краставиците по 4лева за кг.,домати розови по 5лева за кг.Затова стига с този ваш питриотизем,на гърба на българските клиенти.Гледай си танковете и самолетите ф-16,без двигатели,за търговията има кой да мисли.

28

Чебурашка

преди 4 години

До Лили БарутаНе е хубаво да говориш глупости, ти поне не си политик. Първо внася и износа на стоки в рамките на ЕС е безмитен. Второ над 85% от българският износ е за страни от ЕС. И трето, говориш за необятни световни пазари също като руски т рол по опорни точки.

27

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Не ограничаване а пълно спиране на селскостопанска продукция от ЕС...Ще продават те на стар краставичар краставици.....Внос само на екзотични плодове които не виреят в БГ

26

Кармен Младенова

преди 4 години

Ако си запазиме Морала,Културата и Идентитета и си променим политиката,Бъдещето ни няма да е толкова лошо....

25

Лили Барута

преди 4 години

Някои се страхуват че ако спрем вноса на нискокачествени стоки от ЕС и той щял да ни спре износа ни....Я погледнете какво ни внасят и на какви цени,вижте и мижавия ни износ за същото това ЕС. Погледнете и отличното качество на нашата селскостопанска продукция и накрая погледнете картата на Света и ще видите други необятни пазари за износ на наши стоки.

24

Факт

преди 4 години

Да се, ама производството на почти всички основни селскостопански продукти е намаляло 10-30 пъти за последните 30 години.

23

Чичо

преди 4 години

Карата да провери кой внася плодове и зеленчуци-да не се окаже,че са някои от неговите началници.Няма да внася бай Гошо от Горно нанадолнище я.

22

Шкембе воевода

преди 4 години

Шкембе - чорба.Дроб сърма Кавърма.И те така..

21

Бай иван

преди 4 години

Дали ще ям гръцки домати с нитрати или български с нитрати ми е все тая.

20

stamen

преди 4 години

До кога ще слушаме глупостите на един доносник на ДС?

19

Анонимен

преди 4 години

Този уж е заместник премиер, пък още не е разбрал и продължава с предизборната агитация

18

Пловдив

преди 4 години

Вместо да спирате вноса, говорете с ЕС за изравняване на субсидиите. Спрете да искате рушвети от хората, осмелили се кандидатстват по някоя програма на този ЕС. Стимулирайте хората по селата които искат да се кооперират,дайте възможност с евтини общински наеми да си отворят малки фермерски магазини в градовете, помогнете им да си организират модерни агро-фестове на които гражданите да си купят прясна,местна и сезонна продукция. Без прекупвачи,без роми който им крадат труда.Не е трудно.

17

Ф.С.В.

преди 4 години

Не знам какви мерки предприема Правителството (то по медиите не бяха хвалби как бг зеленчуци ще има в магазините на ниски цени) но нито виждам Бг продукти и зеленчуци -и от дни насам цената на доматите е над 2,80 лв !! ЗЕЛЕНА САЛАТА 1.20лв -ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ- КАКВО СЕ ХВАЛИТЕ-НИЩО НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ!! аз лично с удоволствие ще купя БГ зеленчуци -дори да са скъпи-Поне знам че помагам на някой отруден български гражданин!!!

16

Анонимен

преди 4 години

И ние не искаме да се харчат милиарди за военни кораби и машини за пехотата, стига ни дето дадохме 2,5 милиарда за самолети

15

Чебурашка

преди 4 години

Дивият популизъм отдавна тресе доносника от ДС агент Иван. И понеже е неграмотен все измисля подобни екзотични идеи като тази или като отпадане видите да руските туристи за лятото.

14

Анонимен

преди 4 години

Иска ограничаване вноса на плодове и зеленчуци, за мръвката - що мълчи ? това шкембе от зарзават ли е ?