9

Стига популизъм

преди 4 години

Медицина се прави не с жалки дарения, а с 8-10 % от БВП на бюджета, както е във всяка нормална страна. В Бг от 2% го повишиха на 4% и всичко ореваха. Правете си сметка в Германия за една пневмония касата плаща 7000 Евро за седем до 10 дни лечение, а в Бг-то до миналата година за седем дни лечение 480 лв. Сега вдигнаха на 520 и всичко ореваха. С 500 кинта не можеш и на хотел само да ядеш и сереш Бе, мед труда и лекарствата кой ще плаща???

8

1214

преди 4 години

Жалко е че държавата опира до дечицата да си покрива разходите, които са 50% кражба!Това е държавата на Боцко надупения от Банкя!

7

Анонимен

преди 4 години

Браво на децата. Сега има още пари за безплатни тестове в махалите

6

Анонимен

преди 4 години

Жалка история

5

ДртПрч

преди 4 години

До КоткиИма неща, които са отговорност на държавата.Не е редно деца да събират пари за лечение в държавна болница. Не е редно да се събират пари за лечение на деца в чужбина.Не е редно да събираме капачки за кувьози в родилните отделения.Не е редно...

4

Котки

преди 4 години

Ами и да недоволства те, аз мисля че е похвално. Добре е децата от малки да се учат на гражданско самосъзнание. Не е толкова до парите в случая.

3

ДртПрч

преди 4 години

Дотам ли я докарахме - децата да си даряват спестяванията на болниците, а те от своя страна да ги приемат!

2

Чужденеца

преди 4 години

Не е правилно и редно хората, народа, децата да дават парите си за неща за който трябва да се грижи държавата-като здравето. Ако е така то ние се грижим за всичко, за какво са ни ония *** в парламента, да ни крадът и да се гаврят с нас ли? Време е да ги изринем и всички на стадиона да играй там шевната машина.

1

Анонимен

преди 4 години

Браво момчета!Нещо позитивно!