105

Американ

преди 4 години

Това е клевета, щото Тръмп каза, че трябва да се отвори, но ще стане внимателно, в зависимост от каква е ситуацията по места и без прибързване.Неговите противници винаги ще го изкарват виновен, разбира се, каквото и да направи. А той прави добро за Америка, за сега.

104

Любопитен

преди 4 години

Вирусът какво пречи на печатането/измислянето на пари?То друга икономика май нямат...Виж ако засегне армията-проблем-как ще налагат хартийките си на останалия свят.

103

Той е престъпника

преди 4 години

Хванете Бил Гейт,той стои в дъното на корона-вируса,той е престъпника трябва да бъде съден от международен трибунал за геноцид срещу човечеството

102

Баи

преди 4 години

Сами са си виновни ако бяха пили повече дезинфектанти сега щяха да са - ок

101

Анонимен

преди 4 години

Гешо Камата иска ризи.

100

РУСОФОБИЯТА

преди 4 години

До Анонимен 106през 1990 украйнската евреиска ггадина - Горбачов, поиска от България да плащаме в "конвертируема валута" за руския нефт и газ - последваха купоните за храна през 1991 ....юдо-масонската гаддина - Путин, наложи ембарго и икономически санкций на Беларус, за това че отказаха да разорят държавата си с глобалистката карантинана твое място бих се замислил сериозно над българо-руската "дружба" и до колко руснаците са ни приятели

99

Анонимен

преди 4 години

101- мисля си, ЧЕ ИМА МНОГО ЗАБЛУДЕНИ ХОРА, КОИТО ЗА ШЕПА КОПЕЙКИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ МОГАТ ДА НАЛОЖАТ ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ ИМА РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ И ТЯХНОТО ЗНАЧЕНИЕ, МИСЛЯ СИ ЧЕ ИМА НЕЩО ГНИЛО КОГАТО ЕДНА ДЪРЖАВА Е НАЛОЖИЛА РУСОФОБИЯТА КАТО ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ А НАЙ ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ ТИЯ ПОНЯТИЯ СА ПРОСТО ЕДНИ КУХИ ФРАЗИ, НО АКО РЕШИМ ДА ГИ НАПЪЛНИМ С НЕЩО ТО Е " ДА ВЪРВИМ СЛЕД ПАРИТЕ ''ТАМ Е ИСТИНАТА. НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ИТАЛИЯНОФОБИЯ, АНГЛОФОБИЯ, ГЕРМАНОФОБИЯ ХАЙДЕ НЕЩО НОВО- СТАРИТЕ ОПОРКИ НЕ СТРУВАТ

98

Анонимен

преди 4 години

Искаха да живеят на гърбана останалия свят без да спазватмеждународните закони. Носе оказа, че други ги контролират.Типичната черта на америкюнцитее алчност, жадност и благодарениена това тяхно предсказуемоповедение може да бъдат победени.

97

На фалшиви

преди 4 години

глобалистки статистики и фалшиви епидемий вече никой не вярва !!!

96

Питър

преди 4 години

До този цирк нареченТолкова си компетентен, че не знаеш, че множественото число на "фондация" не е "фондаций".... Може би затова не върви борбата с жидомасоните, щото в тая армия сте все такива начетени бойци....

95

БГ

преди 4 години

Да *** ,те са врагове ,и винаги са били.

94

уточнение

преди 4 години

Преди време едни краварофили ,забравили кой хвърляше бомби над болници и църкви през 1944г в София , се смееха на едни руснаци пили "Тройной".Какво мислят сега тези хумористи ,след като се оказа че братята кравари масово пият белина и дезинфектанти по препоръка на Тръмп , а някой дори си ги инжектират?

93

обективен

преди 4 години

По 3000 на ден ,за година около 1млн, или под 0.3% от населението на САЩ.Нищо и половина.Все пак вируса си е техен , и опитите на дедо Дончо Тръмпестия да обвини китайчетата се провали.

92

Анонимен

преди 4 години

След това ще си оправят демографията с Diversity Visa...

91

Винету

преди 4 години

Не знам дали знаете, но на нашата земя, земята на апачите, която днес наричат САЩ, след като заграбиха земята от нас а нас ни избутаха в резервати, на нашата земя преди да се появи коронавирус всеки ден умираха по 7700 американци на ден. Може да проверите в гугъл. Имайте предвид този факт преди да ви плашат с тези 3 хиляди на ден.

90

Брутално, но истина

преди 4 години

Според статистиката умират най-вече безработни от гетата и всякакви потребители на социални помощи .Това всъщност е изчистване на страната от непотребни индивиди .Тези които са дисциплинирани и спазват карантината , подържат хигиена и имат необходимите парични средства за да си позволят лечение и адекватно предпазване от вируса - са добре и с най-голям шанс да оцелеят. НАРИЧА СЕ - Естествен подбор. т.е. Най-приспособимите а не тия дето ВИЕ си мислите че заслужават да живеят .

89

Сънувал

преди 4 години

Че целта е смяна на световния ред и паричната система. Съвет - купувайте злато и сребро, ако искате да запазите нещо от спестяванията си. В края на годината и догодина предстоят грандиозни промени. бай *** - гледачо

88

Анонимен

преди 4 години

Голи приказки от неизвестен автор, в американски вестник, публикувани от български журналястки сайт.....Е няма друг такъв цирк в пропагандата... Гьобелс бърше сълзи от радост и си пийва шнапс.

87

Без

преди 4 години

До az, 73Абсолютно изопачена и еднностранно представена е статистиката. Да почиват в мир и хората в Италия, но и там статистиката за 2019 е 10.6 починали на 1000 човека. Тенденцията там е за покачване на този коефициент средно с 0.84% последните 5-6 години. Само за януари 2019 има 68 000 починали. Това е почти три пъти от сега умралите от корона, предполагаемо. Да не говорим колко доктори вече излизат и казват, че няма записан човек починал от нещо друго последните месеци. Стъкмистика?

86

Анонимен

преди 4 години

Незабавно да вземат да направят един Ш'Таб и да курдисат начело Огнебореца-Слънце(бочко)и мигом ще си решат проблемите!!!!