6

НЕКОЙ

преди 4 години

До Анонимен: По време на чумните епидемии не е имало забрани за каквото и да било. Хората не са можели да си обяснят заболяването. Само са констатирали, че хора, които се занимават с коне не се заразяват. Чумните епидемии се пренасят от бълхи и е било без значение дали се изолираш или не. Грешката на средните векове е, че набеждават котката като сатанинско животинче и го прогонват. И така преносителите на тези бълхи, плъхове и мишки нарастват.

5

Анонимен

преди 4 години

Некой, ако разсъждаваха като теб по време на Голямата чума, изобщо нямаше да си роден, както и 99% от нас.

4

НЕКОЙ

преди 4 години

Който жертва свободата заради някаква измамна сигурност не заслужава нито свобода, нито сигурност. Да умреш в собственият си дом затворен и карантиниран като куче е минимум малоуие. Ако ще се умира, то трябва да е на свобода. Няма нищо по-ценно от свободата. Без свобода нямаш нищо. Това е. Замислете се преди да пожертвате свободата си водени от заблудите на крайно вредни елементи, че Ви носят сигурност и ще удължат живота Ви.

3

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не съм се и затварял. Използвах всеки удобен момент да съм навънка. Маска съм слагал 2-3 пъти, защото имам сенна хрема и ХОББ и от спарения въздух почват да ми свирят гърдите. Ако е писано да умра, няма да съм загубил и един ден от живота си в изолация.

2

Еее

преди 4 години

Ами не,не е прав доктора,Боко заедно с щаба му нобелови лауреати и няколко хиляди заблудени 0вце казаха да си стоим в къщи,те щели да ни спасят.Доктори и вирусолози от цял свят говорят едно и също,ама ние слушаме тв-то и щаба,щото те са по-компетентни.Айде чакаме г0ведата да започнат да дрискат и в тази тема,за труповете и камионите които ни очакват.

1

Анонимен

преди 4 години

Каква пък толкова дълга изолация имаше? Вече се ядосвам от тези писаници. Около две седмици си постояхме в къщи и който има тераса на нея, който има дворче още по-добре. След това всички се юрнаха по улици, по пътища-видяхме! Общуваме си по телефони, компютър... Относно детските градини:там не са само деца, които видите ли не боледуват. Там работят хора, не толкова млади и какво тях да ги от пишем?