16

до 13

преди 4 години

Всички указания на СЗО по темата са със свободен достъп за лекари в сайта на организацията - на много езици,а сега и на македонски!? Не и на български.

15

Анонимен

преди 4 години

Вчера на снимката в столичната ЦСМП видяхме възмутителна гледка.Всички медици,отдаващи почит на загиналата лекарка, стоят на работа с цивилно облекло!!? "Безсмъртния полк,, на безотговорния д-р Гелев.Хората му мр.ът мърцина, а той не ги облякъл и обул с облекло, което е налично.Оставка!Някой в Министерството интересува ли се изобщо как се използнат та места личните предпазни средства?Тия медици са си бактериологично оръжие

14

АНТИ

преди 4 години

Тези често работят на 2 места.На второто си работно място,ходят ли защитени с облекло ?!

13

Анонимен

преди 4 години

Тревога в Спешна помощ: Лекарите често ходят незащитени по адресиСледобед ще излезе материал по чалгарската 7/8 ТВ "Голи доктори и мед.сестри обикалят с линейките. Народе!!!!"

12

Анонимен

преди 4 години

Насреща получаваме упреци, че не сме знаели как да се обличаме. А кой ни обучи? Сами се обучавахме по видеа по телевизиите и интернет!", коментира още председателят на Асоциацията на лекарите в Спешна помощ.а ти попита ли някого *** другарко? Що не отиде до Пирогов или ВМА да видиш хората как се обличат там?Направо не е истина тая колко е некадърна!

11

Анонимен

преди 4 години

Както винаги голямата лъжица на Бойко се оказа празна уж по 1 000лв.за всички медици на първа линия а те се оказаха единици.Недоволни бяха и Полицаите за обещаните 650 лв.Както винаги лъжи гарантирани от ГЕРБ

10

Кой ги е обучил?

преди 4 години

Ами обучили сме ги ние! Нали 6-7 години са учили някакъв медицински университет. Нима там не са ги обучили на се пазят? Нима това е първата опасна болест на Земята? Или просто са спали по време на лекции? Несериозно е 15% от болните да са ти медицински лица и 25% от случаите да са от вътрешноболпични инфекции! Егати и докторите!

9

Анонимен

преди 4 години

За какво са ви специални облекла в Спешното?Най-известните вирусолози Мангъров, Трифонов и Радев ви казаха, че няма страшно. Това е неква хрема и като се заразят 70% от стадото, гласувало за Радев ше се оправите.

8

Анонимен

преди 4 години

Нема се плашите, мангъра каза, че вируса не е опасен.

7

Анонимен

преди 4 години

"В цял свят колегите непрекъснато ходят със защитно облекло, защото не знаят кой пациент ще бъде положителен за коронавирус.а вие що не се обличате в защитни костюми *** другарко? Какви заповеди чакаш, нали си началничка на спешната помощ?

6

36505

преди 4 години

Ако Спешна помощ не ги възприемат като медици от ПЪРВА ЛИНИЯ, кой е преди тях в контакт с човек в недобро състояние с неизвестна диагноза. Оплакванията, които изреждаме по телефона, може да са подвеждащи. Да не говорим за обикновените лъжи, с които се стремт да привличат вниманието. А същевременно, няколко пъти чувам от щаба, че на места са презапасени. Чудовищно е - отскача от съзнанието на нормални човек. За тези уницителни 1000 лева е обидно да се допускат безобразията.

5

Анонимен

преди 4 години

Ей затова,което реално казва лекарката как стоят нещата,у нас нещата не са толкова оптимистични ,както ги представят властите,а и да не забравяме ,че имаме 20 хиляди под карантина и все идват още от чужбина,но няма 20 хиляди,които да следят дали се спазва...и вместо на КПП-тата,полицаите трябва да се съсредоточат именно там...защото ако продължава така...просто не му се вижда краят...

4

Диагноза

преди 4 години

Да не ходят никъде ! Нали нямало вирус ? Така каза прецедентът Радеф.

3

2LOOP

преди 4 години

(ИРОНИЧНО) Няма ТАКОВА НЕЩО АЗ НА Ш.....А ВЯРВАМ КАКВО МИ ГОВОРИ ДАЖЕ МУ И БЛАГОДАРЯ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ИСТИНАТА.

2

Анонимен

преди 4 години

спешна помощ са притеснени от това че спешна помощ не си вършат работата както трябва?!

1

Факт

преди 4 години

както всичко в нашата държава и тези 1000 лв ще се "спрат" в по-високите джобове и никога няма да отидат до истинските медици ! Започнат ли народните пари да минават през банки, учреждения, институции, фондации, комисии, бюра, чиновници.... , пиши ги стопени ! Учудващо е как докторите още не са захвърлили всичко и не са оставили стадото да се оправя по кочините си. За какво да умира доктора ? Нали нямало вирус ??? Така приказва и прецедентът Радеф. А той най-много разбира от всичко.