13

Анонимен

преди 3 години

Отваряйте границите да се връщат от където са дошли. Не ги щем в България - те даже не говорят български. Да им се отнеме гражданството!

12

Анонимен

преди 3 години

Ромовете са процентно най-много заразени от общата статистика. За обикновените хора не е толкова опасно - щом знаеш ***, вода, дистанция - проблем няма. И в САЩ казаха, че проблема е главно в гетата. Жалко, че всички страдат заради ***.

11

Анонимен

преди 3 години

А в село Градец, община Котел, как е положението?

10

Пловдив

преди 3 години

Беше ясно,че по-голямата част от болните са "новобългарите" и медицинските служители. Повечето българи си останаха там където си бяха,но братята се прибраха /берачи в Италия е фул от тях,просяци, джебчии, ***,крадци и други висококвалифицирани граждани на България. Много либерална страна сме. Кой ще ги лекува там?

9

КПП Гринго

преди 3 години

При тях винаги трябва да им блокада и КППта

8

Анонимен

преди 3 години

Само великденските разходки и лошите недисциплинирани българи са в дъното на проблема в ямболската махала.

7

Дарвин

преди 3 години

Мечтаят тука разни за ефекта на естествения подбор, опасявам се, че и този път кариоките ще оцелеят. В крайна сметка това е вековна школовка сред смрад, мръсотия и говн@.

6

Ицо Пз

преди 3 години

Очаквайте скоро и в Пазарджик

5

ямболлия

преди 3 години

Така и не категоризираха гражданите по етнос. Не виждам нищо обидно в това, по който и да е въпрос Но ми е наистина интересно кои точно български граждани са диагностицирани с вируса. Да не се окаже, че българите (по етнос) не са чак толкова много и липсата на дисциплина засяга едни определени ...махали.

4

аноним

преди 3 години

До Анонимен 2Дали разбираш или не : "Гарван на гарвана око не вади"

3

сигурно

преди 3 години

Това племе ще затрие света!

2

да,да ама не

преди 3 години

Генерал Мутафчийски каза :"Досега имахме дифузия! Сега имаме клъстъри!"Сиреч - досега имахме внос на заразени с коронавирус! Сега имаме струпвания от заразени на ограничени места - домове, улици, квартали!Какво следва?Със самолети,автобуси,леки коли се прибраха наши съграждани от силно заразени държави! За тях КПП нямаше, а карантина?! Готови ли са от министерския съвет за това, което следва? Кога ще се събудят калинките?

1

2LOOP

преди 3 години

Масово ТЕСТВАНЕ.НА ГРАЖДАНИТЕ И ГРАЖДАНКИТЕ НА ЯМБОЛ ОТ ШЕКЕР МААЛАА ДОКТОРИТЕ ИМ ВЪРНАХА ТЕСТОВЕТЕ ОТ ВИДИНСКАТА ИНФЕКЦИОЗНА.АМА.ТЕ НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И ЗА ТОВА ТАКА.