146

промо

преди 4 години

в София са евтини цените, по 600евро в кв.Изток - виден политик си купи , Цветанов, Ц.Цачева , вие какво мрънкате че са високи 600евро висока цена ли е ?

145

Анонимен

преди 4 години

Значи Шопов си прави сметка още да пере пари с калпави строежи. Ами с тази демография жилището не е от първа необходимост! Никакви ваучери за туризма и пари за страителството!

144

Анонимен

преди 4 години

Не трябват субсидии нито за строителството , нито за хотелиерите по морето .

143

Анонимен

преди 4 години

Разходите в София са големи само заради изкушенията - заведения, магазини. Била, Кауфланд, гориво, сметки - всичко е като в другите градове. Сметка за ток в голям тристаен апартамент ми е 36 лв за април и още 56 лв за газ. Телефонна сметка и интернет+тв още 80 лв, водата ще е към 20, поддръжка и почистване на входа още 32 и това е. В провинцията по-малко ли плащате?

142

Анонимен

преди 4 години

Ти не гледай хората, които плащат парно. В скъпите квартали в София хората са на газ и си я плащат редовно, иначе следва спиране. Но там отчитането е напълно реално до стотинка и всички са доволни.

141

Анонимен

преди 4 години

преди години си купих апартамент в елитен комплекс в "хладилника" със страхотен изглед към витоша...след от около година започнаха да се пълнят и съседните апартаменти...естествено новите комшии бяха предимно "платежоспособни" дами и господа.над моя апартамент живеят семейство IT специалист и зъболекарка.няма такъв ад.пълни откачалки.стават в 4 часа сутринта и започват да местят мебелите и се чува едно изключително дразнещо скърцане,пускане на прахосмукачки и даже висока музика...

140

Анонимен

преди 4 години

До до 141Жена ми е лекар в София и заплатата й е около 1000 лева. Аз не гледам сайта на НСИ, а знам заплатите на моите познати.За заплатите в Лидл по 1300 лева - пълно е с глоби и се опитват по всякакъв начин да ти намалят заплатата.

139

икономистка

преди 4 години

до134. - Пълен булшит. Лихвите са отрицателни . От пари на влог няма файда. Парите или ги влагаш в нещо трайно и по възможност да носи доход или ги изяждаш и изпиваш. Относно панелките - има много качествено саниране и блокчето изглежда като ново, но са малко и държат цена. Много е важно собствениците да са читави , а не мърляви.

138

Анонимен

преди 4 години

ами забелязахте ли когато излязоха сметките за парно за месец март,желаещите да ги платят се броеха на пръстите на едната ръка,останалите(голямото мнозинство)въобще нямат намерение да плащат каквото и да било...а тези,които все пак бяха дошли да ги проверят,казваха,че им е скъпо и затова няма да плащат.ако това нещо се случи в америка-идва полиция и си вън на секундата заедно с парцалите!да разбира се-ако нямате пари...в банката има...дават кредити.

137

До 155

преди 4 години

Само дето в София младежите взимащи над 2000 лева не са 20%, а под 4%. Още около 14% също са с над 2000 лева.

136

Анонимен

преди 4 години

До експертЕксперте, тази игра сме я играли преди 10-12 години. И тогава казваха макс 5-10 %, хубавите имоти няма да падат и други подобни заклинания, докато клиентка, докато в края на 12 година клиентка в в Гео Милев вместо 130 хил. едва взе 75. И аз имам вина, че повтарях глупости. Истината е, че ако трябва да продаваш, търсиш сделка на всяка цена. Ако не, се оттегляш.

135

Анонимен

преди 4 години

Всеки си гледа неговото обкръжение. Та, масово хората са с заплати около 1000-та лева, немогат нищо да си позволят, живеят предимно в северните и западни райони, не плащат нищо за общи части, паркират в калта и т.н., виновен им е космоса. Има обаче едни 20% които са спецялисти повечето младежи взимат между 2к и 10к. Те имат друго виждане, купуват в южни райони хубави жилища, надуват общо цените, щото не им пука. Двама души с общ доход 100к на година, за няколко год изрлащат лукс.

134

До 148

преди 4 години

То не е трудно човек да се досети, че заради бонусите трябва да има данните за една цяла календарна година, за да смяташ средномесечна заплата за тази година, а това сега е 2019 година. Веднага обаче се появява някакъв умник и пита сега 2019 година ли сме. После умникът си измисля някакви данни и не признава нищо друго.

133

Анонимен

преди 4 години

аз питам тогава като толкова са им големи заплатите на столичани защо масово не си плащат сметките.вие не можете да си представите какъв е ад в софия.и забележте предтекста на софиянци-много са високи сметките...кажете го това в някой американски град и на минутата си вън заедно с парцалите.в сащ са го измислили като нямаш пари-вземаш кредит!комунизмът от 30 г.го няма в българия г-да софиянци!а иначе вижте свръхбогат лос анжелес-30 % от града е на улицата са неплатени сметки!

132

До 148

преди 4 години

Не си измисляй, а отвори сайта на НСИ и цитирай данни! Няма такива многохилядни заплати в София за едва ли не всички. Под 2% са с брутна заплаха над 5000 лева и това са разни шефове във фирми.

131

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам тези глyпocти за многохилядните заплати в София, откъде ги измисляте? Ако беше вярно официалната средна брутна заплата в София щеше да е 5000-6000 лева, а не 1600-1700 лева, както я дава НСИ. Около 2/3 от хората на заплата в София взимат чисто под 1000 лева. Например в банките брутните заплати са по 700-800 лева, а там били уж едни от най-добре платените.

130

експерт

преди 4 години

макс 10 процента на крайните квартали в София ще е намалението , хубавите квартали ще задържат цените

129

143

преди 4 години

Да работиш като спедиторче в междунарордна!! хаха, компания, висейки на кол телефона като роб, не се изисква повече от 2-ри клас задочно. И като затворят кепенците сега международните компании, пак на село при мама и тате, тцтц

128

до 146

преди 4 години

Сега февруари 2019-та ли сме, бе?! Айде стига ми вадихте празни приказки и статистики- ОТВОРЕТЕ САЙТА НА НСИ и вижте заетост по сектори, брой заети в тези сектори, средна заплата (официални данни, а заплатите в плик НИКОЙ не ги отчита, броим ги тях за 610лв. бруто). Аман от празнодумци. Разберете- в складовете вече на хора с основно дават 2000лв.. НЯМА заплати 800лв. в София. Младши учител вече взима 1200- това е НАЙ-НИСКОПЛАТЕНАТА квалифицирана работа. Толкова.

127

Анонимен

преди 4 години

КОЙ ЩЕ ИМ ДАДЕ ПАРИ-И-И-И НА ЕЛИТНИТЕ СТОЛИЧАНИ ДА СЕИ ПЛАТЯТ ПАРНОТО ОТ 100 ЛВ.ПИТАМ!