12

Анонимен

преди 3 години

Какво разбира един пенсиониран счетоводител от здравеопазване и един гъзолизен коремен хирург от вируси? Както и Кофопомпаджия от управление на Държава?

11

Анонимен

преди 3 години

За съжаление короната даде на много хора власт, слава и много пари за каквато не са си и мечтали и те няма да искат да се разделят лесно с тях ! Само погледнете наш Боко, който взе да де изживява, като божество, което дори се сърди, когато не го почитат, както ТО желае! За интересите в световен план подчинение, контрол, ваксини, чипиране и пр. дори няма да споменавам, сами се сетете, кога ще "изчезне" короната !

10

Анонимен

преди 3 години

Заразата остава и ще се живее с нея.Остава простия народ поне да е възпитан и хигиеничен.

9

Анонимен

преди 3 години

Какъв опит да имаш като това е съвсем нов щам, непознат до сега! Как да лекуваш нещо, като няма доказано лекарство срещу него! Как може да твърдиш че стадния имунитет е най доброто решение, при положение че здравната ни система и без covid 19 ни е пълна трагедията!

8

Анонимен

преди 3 години

Дисциплината е за тия, които не могат да мислят самостоятелно.

7

Анонимен

преди 3 години

Ама то и досега никой не ти спазва никви мерки бе! Отде знаете, че били действали?

6

Анонимен

преди 3 години

Тези дето са против мерките да отпаднат, да кажат до кога трябва да се крием. Може би знаят дата, на която този "вирус" ще се изпари яко дим?

5

Анонимен

преди 3 години

Болница Лозенец е учреждение на властта, а тях ги слушаме всеки ден. Хората търсят различни мнения, но от тая телевизия не може да се очаква да даде трибуна на такива. *** на властта.

4

Анонимен

преди 3 години

До Оффффф!Понеже явно си много T'ъппп... ще ти обясня подробно.С отпадането на сегашните мерки или част от тях ще се увеличи и броя на заразени и болни... Покрай тях ще се увеличи с няколко пъти и броя на хората под пълна карантина(техните контакти) ... Част от тях които работят в частния бизнес ще останат без работа, защото на чорбаджията не му трябват хора които си стоят в къщи.Заради един заразен... колегите му и неговите близки остават без работа за минимум 14 дни, а и затварят цеха

3

Оффффф!

преди 3 години

Ами ние се справяме добре и без дисциплина.Айде махахте ги вече тия ограничения, че гладът чyка на вратата!

2

Измъчиха ни с тези

преди 3 години

правилаЗа нас нормалното е: мързел, социални помощи, ракия, чалга, безхаберие и безотговорност.

1

Анонимен

преди 3 години

Каква дисциплина. Ние сме толкова разхайтен народ, че нямам думи.