51

Онанимен

преди 4 години

Стига сте плямпали глупости, платени ***. Карантинното положение трябва да остане. Заразата е сред нас, не е овладяна и ако сме небрежни, ще я изпуснем извън контрол.

50

Анонимен

преди 4 години

Аз пък го "благославям" всеки ден. Ще го застигне с Божията помощ.

49

Анонимен

преди 4 години

Зготвиха Муфтаджийския на Таратайкаджийски, мисирките останаха

48

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо помислих, че сме се отървали ама не...кво да направим като ние "топупите" не ги харесваме, а виждаш ли те "работили" от толкова рано...друг е въпроса какво правят изобщо...ако да плашиш хората от рано е работа БРАВО НА вас

47

Ямболски Цървул

преди 4 години

Скоро ще давате обяснения за психясването на хората!

46

Анонимен

преди 4 години

Явно Проф - Гена на РъБа от ВМАто се вживя пъти в повече като Спасител на нацията.Като резултат паразитните *** му изклюцаха кутията та се наложи Шебейко да го оздравява с диагноза чрез синдрома на мъжествеността Неплешутковичсон

45

Бау

преди 4 години

Притеснявам се дали в тая влага униформата ще изсъхне до четвъртък! Затова са писали, че ще се явява само като професор - с бяла кошуля като Хайдут Велко, кога го бесят!

44

Анонимен

преди 4 години

Тоя бухал нали беше генерал? Какво му сменяте титлите само?

43

да,да ама не

преди 4 години

Чии са?29.02 Коронавирусът е най-обикновен грип!Недоумяявам защо е тая паника!13.03 Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!19.03 Маските е вредно да се носят от здрави хора.Не виждаам никаакъв смисъл.30.03 Маските стават задължителни за всички!03.04 Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано нии стигнат чуувалите за трупове!19.04 Ада се отлага!

42

Анонимен

преди 4 години

Нашите *** задминеха американските дъгс.Ония готвят Хелт импичмънт на Президент Тръмр "умиргайки" от коронния вирус по >2000 на ден.Нашите, за да увардят Председателя разположиха в устата Грухнарала <200 за цялата РБ.А като им погледнеш смъртните актове като нищо ще се окаже че щатите половината имат по 5-6 прободни рани а в главите по 2а контролни, 3 клас и 4 матуритетни изстрела,а у нас че половината са убити от ДжипОидни шофьори наркомани,но всичките са починали в условията на коронавирус

41

ПроСоТо

преди 4 години

помните ли Т. Колев?.."Адвокатите аплдедираха напразно.Съдът реши на теб да го даде.Детенцето с меченцето в ръце.......Ще идвам във четвъртък да го виждам"....Е,поне не са земали меченцето от ръцете на женерала..

40

Анонимен

преди 4 години

Няма как да имам доверие на някакъв измислен генерал, направен такъв заради подмазвачество.Той не само че не е карал Генерал-Щабна академия, както и шефът му от Банкя, но дори не е бил войник, когато военнатат служба беше задължителна.Айде оня тлъстя Банкянец, поне е бил фазан в ШЗО-Плевен, като син на номенклатурчик.

39

Анонимен

преди 4 години

Защо ГЕРБ не искат да има отчетност и прозрачност на средствата около Коронавируса ?За 2 месеца изхарчиха 5 милиарда.Как стават тия неща, това са пари на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ - не на Тиквата и Домусчиев.Те са свикнали само да прибират, не и да дават.Кога Домусчиев ще върне 86-те милионо от БМФ ?Има ли Прокуратура в България или тя е само да обслужва Главатаря на Шайката ?

38

Анонимен

преди 4 години

Това Гейнераче никога не би се докопало и като чистач в конюшната на Генерал Стойчев и то преди каквито и да е вече половин година контакти скурана вируса.Явно го назначиха за да му се присмиват и шушукат. Иде смяна в ВМА.И защо не. Да си взима навущата и да разтяга черните си локуми на мисирките

37

Велес

преди 4 години

Фабриката за манипулативни новини работи с пълен капацитет!-Защо бе, защо! От няколко дни броя направени тестове е почти два пъти по-малък! Съответно и броя на откритите заразени ще е по-малък!-Вие, премиер, правителство, НОЩ правите гаф след гаф! Озаптишете се! Пуууу....Хората искат правдива информация, не нагласена! Стъкмисти нещастни ! - Вие сте виновни и за големия брой заразени медици! Видяхме каква окомплектовка изпратихте и в старческите домове!Подиграхте се със страховете на хората!

36

Анонимен

преди 4 години

Дето ще срича разни числа от омачкани листове и ще сърди като го питат нещо, по добре веднъж годишно даже

35

Пожарникар

преди 4 години

Баце от кога не си вдигал шланга?

34

Северозападо

преди 4 години

Браво Баце Годжи

33

О

преди 4 години

За какво тези брифинги да взимат заплати

32

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски, Борисов те бил бутал 20 години като негов кадър...и това го заявява пред цяла БГ по ТВ! Не ти ли е неудобно бе човек :)