30

ivailo

преди 4 години

богатите също плачат'

29

Анонимен

преди 4 години

До Ели Странно, но и аз така постъпих. Изненадах се, колко много от бутилките бяха на Карнобат.

28

Анонимен

преди 4 години

да излезе и да благодари на европейските граждани които работят по заводите и и платиха евросубсидиите за да си купи джип а и гаранцията от 100 хил

27

Тулупа

преди 4 години

Доживотен затвор за този Наркоман смесили 4-5 вида наркотици и се качил да управлява МПС и то джип над 2 тона с безумна скорост (140-150) по улиците на София! Крайно време е да се променят законите в България и хората да се съобразяват с тях, като има много по строги наказания и санкции за всички, включително и за хората с власт и пари!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Заради разкритията около барцелонската вила, Милен бе убит с помоща на наркоиден боклююк, за да избегнат умисъл и поръчкавост в убийството.

25

ТУЛУП ТУЛУПОВ

преди 4 години

Доживотен затвор за това наркоманче!!! Без право да се вижда с други хора! Не заслужава нищо!

24

Ели

преди 4 години

Онзи ден отидох да си взема вино. Първи погледнах да не е на Винпром Карнобат и след това го взех.Правете така и вие - имат и водка, и джин и други алкохоли. Да знаете просто.

23

Убре

преди 4 години

Бах тоя бизнес с ракия.... откъде са тези милиони?

22

Баи

преди 4 години

Тия хилядарките за нищо ги нямат - кьв е тоя бизнес ,

21

Абе

преди 4 години

Кристиян взел ключовете от джипа без нейно знание и без талона за автомобила да е у него - това го вярвам.Обаче да живееш с детето си и да не знаеш, че не взема наркотици просто няма начин. Ако беше някоя пpocта и неграмотна женица на 70 год. разбирам, ама тя е на 46, а синът й на 22. Тя е ДИРЕКТОР НА ЗАВОД с 20 милиона лева годишен оборот и така да я излъже един кeлеш на 22 г няма начин! То ако беше толкова лесно да я излъжат нямаше да управлява завод дори и като подставено лице!

20

Началото на края

преди 4 години

Оставете гаранцията. Тя много добре знае, че повече бизнес за нея няма да има в тази държава. Оттук насетне почва да разпродава. Ще я върнат в първи клас. ***!!

19

Запознат

преди 4 години

До The GhostЗащото са невинни!;)

18

Y

преди 4 години

Гешев защо не издириш кой е нарко дилъра той е много по виновен

17

Някой

преди 4 години

До Анонимен 19Всъщност е много по-евтин, но все пак става въпрос за знаменитост. Теб и мен например могат да те поръчат за 1000 лв.

16

Анонимен

преди 4 години

100000 за умишлено убийство на човек? Толкова ли струва човешкия живот?

15

РРР

преди 4 години

В Бг-то всяко чудо за три дена.И този наркоман ще мине м/у капките.

14

н

преди 4 години

Как да не съжалиш горката жена? Живее в неведение как се друса сина и които очевидно живее и в същата къща като нея щом може да си изнася джипа когато поиска.. Че и паричките които е изкарала с толкова много труд за сигурно няма и месец и се е наложило да похарчи за гаранцийка..

13

Анонимен

преди 4 години

Интересно дали ще я разследват откъде има 100к и после още колкото извади за синчето? Дъл им е платила данъците?

12

Анонимен

преди 4 години

100 бона за гаранция, значи всичко ще й струва малко над милион. За съдебен състав, обвинители, длъжностни лица, свидетели, експертизи...Бива!

11

Асана

преди 4 години

И таз със стабилен гръб излезе!