20

44

преди 4 години

На 44 години съм и никога не съм правил секс. Просто така се стекоха обстоятелствата и целия живот...

19

Анонимен

преди 4 години

А кво ще каже са слабите и безработни българи дето секс не са правили по 30 40 90 100 години бе тая кво се оплаква татуиран а спари и си намира такива татуирани с пари а не обикновени отврат

18

Така де

преди 4 години

В устата не се брои

17

УХ

преди 4 години

АЗ ОТ 2!!!!

16

Ха ха

преди 4 години

Лисичи припадъци.

15

Сега пък какво?

преди 4 години

Поредния опит за привличане вниманието на наивниците... След като останалите опити станаха банални и не действат :-Ау, откриха ми нелечима болест...-Ще ставам веганка...- Преди 30г. като малка баща ми ме изнасил*ваше ама аз му прощавам ...- Мисля че съм лИзбийка* ...- Гляма продуцент ми бъркаше под полата ,пък аз исках само главната роля в някоя суперпродукция - Осинових си негъърче ... - мъжът ми ме бие щот е алкохолик ...- Верно бее, само не ми искайте доказателства щото нямам ...

14

О.Уайлд

преди 4 години

Евтини ПР трикове. Сега всички момци ще ѝ се нахвърлят, понеже е загоряла (уж). Това го имаше даже в един от епизодите на сериала "Приятели". Едно от гаджетата на Моника точно така си е просил с*кс още на първа среща като лъжеше, че не бил го правил от година. После се разбра, че пробутвал номера и на други, и все минавал. Старо... Аа, чак сега се сещам да питам - абе коя е тази ДжоДжо, за пръв път я чувам...

13

Муравей Радев

преди 4 години

Как им викахме на такива едно време? Те още са си такива, ама сега културата на леката жена е направена повсевместна.. все едно не е в конфликт с правенето на семейство и това колко те уважават мъжете и за каква те имат. ами в конфлит е и винаги ще бъде.

12

Анонимен

преди 4 години

Кой го интерисува дали си го слага,или не си го слага? То всеки ако вземе да разправя за нуждите си,сигурно и Короната ще избяга.

11

Анонимен

преди 4 години

К'ва е тая?

10

Анонимен

преди 4 години

То сега сексът с непостоянен партньор трябва да е само в поза наведена със запретнати дълги поли ...,с цел предпазване от Ковид19!

9

HeinrichHimmler

преди 4 години

Не се изненадвам. Доста е грозновата !

8

Анонимен

преди 4 години

Ъ-ъ-ъ....Какво прочетох току-що и как мога да върна обратно тези 2 минути от живота ми....

7

ДртПрч

преди 4 години

Не я знам момата, хубавка ми изглежда, ама защо се похабява така? Часовникът тиктака, срокът на годност изтича и скоро ще се моло за мъж, освен ако не е минала на левия бряг.

6

Анонимен

преди 4 години

И сегаааа, като падне карантината....

5

Трите дупки

преди 4 години

Значи сега ще даде всичко от себе си без да казва ама аз такива неща не правя.

4

ЙоЙо

преди 4 години

сега паяжина

3

пияница мистик

преди 4 години

Едно време, до 2016 г. когато ми се налагаше да бачкам и разбира се бях винаги без пари и свободно време, никоя странична не ми вързваше в редките случаи, когато съм можел да излезна с приятели петък или събота вечер, защото повече от 1 уиски нямаше как да ги почерпя. Тогава бившата ми жена беше качила кила и аз съвсем доброволно, като ДжоДжо се въздържах от секс 1 година, за да бъда независим :)))

2

@

преди 4 години

Ходила на срещи тя? Сигурно са били много очаровани кандидатите като им е казала.

1

Петърчо

преди 4 години

Нищо не казва "Тийнейджърски проблем" както новина за някаква си "звезда" която от 14 годишна все имала гаджета *** от една година и било писнало от толкова секс та решила да спре за малко. А това че въпросната "звезда" от десет години не е тийнейджър пък също е един типично тийнейджърски проблем. Сушаво за новини а днес.бг?