22

Баи

преди 3 години

Може да са имали предвид - че когато отидеш на оня свят - вече си напьлно здрав

21

Мила

преди 3 години

Не разбирам, щом това не е повторно заразяване, а част от оздравяването, защо нашата лекарка почина за отрицателно време?!

20

Анонимен

преди 3 години

Това в момента не се знае. Няма убедително изследване изгражда ли се дългосрочен имунитет или не. Така че това е някаква партенка в момента.

19

Сделано в Китае

преди 3 години

щом СЗО го Казва, значи е Закон, за Истина не говорим!

18

Men

преди 3 години

До ОнанименКакъв процент са 190 случая от над 2 милиона заразени, и няколко стотин хиляди излекувани.Стига насаждате страх.

17

GodisSavior888

преди 3 години

Миcля, чe e хубaвo и някoи бългaрcки cпeциaлиcт дa ce изкaжe пo тaзи тeмa, зa дa ce изяcни тoзи въпрoc oфициaлнo у нac ( в Бългaрия) и дa e яcнo кaквo ce пoлучaвa, зaщoтo ce пoлучaвa oбърквaнe и нeдoвeриe.

16

GodisSavior888

преди 3 години

Имa eдин кaнaл в Ютуб Аsiаn Bоss. Тaм вce oщe трябвa дa имa 2 интeрвютa c прoфecoр Ким, кoйтo, aкo нe грeшa, oтгoвaря зa бoрбaтa c кoрoнaвируca в Южнa Кoрeя (имa cубтитри нa aнглийcки). Излизa, чe при някoи хoрa cлeд лeчeниe, кoнцeнтрaциятa нa вируca пaдa дo мнoгo ниcки нивa и PСR тecтa дaвa oтрицaтeлeн рeзултaт, зaщoтo пoд oпрeдeлeнa кoнцeнтрaция ( мoжe би прaвилния тeрмин e вируceн тoвaр?) тoзи тecт нe улaвя / рeгиcтрирa вируca.

15

Онанимен

преди 3 години

Статията е пълен крап, буквално. Има над 190 случая по цял свят, които са изкарали корона вирус Януари/Февруари, а после боледуват отново Март/Април/Май.

14

обикновен

преди 3 години

СЗО от световна здравна организация се превърна в световна залъгваща организация!Щом умрели клетки могат да въздействат като живи, значи са доказали възможността на отвъдния живот да ни влияе! Нобелова награда! Или просто не знаят за какво говорят, и по-добре да ги закрият!

13

Анонимен

преди 3 години

Издиша...Много странно обяснение...

12

Анонимен

преди 3 години

От СЗО,като Ви кажат "добро рутро"проверете дали Райко е изгрял.Защо им плащаме?

11

Анонимен

преди 3 години

До 6Ако имаш нужда от медицинска помощ, ще те оставя да умреш на масата...

10

Анонимен

преди 3 години

След като са дали положителен резултат(пък било от мъртви клетки) , това означава ли че могат да те заразят или как?

9

Анонимен

преди 3 години

Алооо, изолационистите, ко прайм сега? Ще продължаваме ли да се крием под леглата и да пием дезенфрктанти? Или ще излизаме на слънце и ще си подкараме нормалната сиромашия?

8

гост

преди 3 години

Тия в СЗО са бетер нашите калинки в администрациите.

7

Анонимен

преди 3 години

Да бе,да!Току що умря една излекувана и то лекарка.Тия били много компетентни,бе.И категорични.

6

Българин

преди 3 години

Бог да прости починалите докторки и Бог да пази всички лекари борещи се за спасяването на заболелите българи! Скъпи журналисти пишете, говорете за тях, за техната човещина по изпълнение на дълга им като лекари! Нас българите живеещи в България, не ни интересуват как д-р Х и д-р У зарязали , напуснали родината си, само за парички , спасяват, проявявят професионализъм по спасяването на американци, германци, испанци, италианци и т.н., а оставили родителите си в ръцете на бедните си колеги!

5

Анонимен

преди 3 години

Това за сраствания ли са, или мъртви клетки!!!

4

Анонимен

преди 3 години

След като един пациент е дал 2 отрицателни проби, той се смята за излекуван и ако се чувства добре от какъв зор пак ще се тества. Тези хора са се тествали, защото не са се чувствали добре.

3

Я пак

преди 3 години

Мъртви клетки пък дават активен резултат.Това е все едно да кажеш - мъртвец със пулс