9

man

преди 4 години

Тоя па жителство сънува.. ***.Хората днес ( не ти, казах хората) имат имоти из цяла България, а някои дори в чужбина. Гражданството им се казва евро, и то много от него.

8

Анонимен

преди 4 години

КПП - СИМВОЛ НА КУХАТА ПАРАДНОСТ В БОРБАТА С К-19!

7

ДА

преди 4 години

А кога ще се върне "жителството"!?От кога чакам!

6

бббб

преди 4 години

За тия КПП-та кой ще плаща? Да позная - тия , които още са на работа.по 650 лева на калпак и пенсия на 45 години - за полюционерите, Яко а. Айде - уфсете - обратно на работа, ама да се регистрирате и дерегистрирате къде че одите да пасете. Хитро. Направо да си помисли аха, че имат поне капка акъл вождята.

5

Do 4

преди 4 години

Такива майстори най често свършвате в Пирогов, ушити както каза

4

Таню

преди 4 години

Прибират се бaлъците. Дис тарекатEте още глозгат овнешки кокали и ше го мислят на 10-и га изтрезнеят... А бе толко хубаво тия дни по Софето... :)

3

Анонимен

преди 4 години

"А трафика е направо супер. Леко и приятно се шофира и се стига доста по бързо."Аз не намирам разлика в скоростта на придвижване. Единствено по-малко на брой ти се бутат, ама пък са по-нагли. Вчера нашарих един джиБ - от преден десен калник, през вратите, до заден десен. Аз с ожулен преден ляв. Решил шопето че можел да се вмъкне. Не успЕ. 600 кинтака акт, чао талон и да си плаща ремонта.

2

Анонимен

преди 4 години

Супер са си КПП тата. И тонове доказателства материал за измами. После много с претенции че някой друг им е виновен, ще свият сърмите.А който е имал основателна причина, пак си е действал по задачите. А трафика е направо супер. Леко и приятно се шофира и се стига доста по бързо. Нещо е добре да се измисли и след КПП тата. Тази натовареност е по добра за качествена среда на обитание. Може да върнем гражданството ли, още не знам, ама ми хареса как изглеждат нещата4.

1

Веселина

преди 4 години

Контролът трябва да бъде на летищата, от там влиза заразата.