188

Анонимен

преди 3 години

Ще видим Тръмп как ще се подиграе с Китай...

187

Анонимен

преди 4 години

До възмутен 174Като е лабораторен, защо реши, че непременно е създаден в китайска лаборатория, а? Сигурно си от тия, дето безусловно вярват в хАмериканската мечта и имат мокри сънища с Тръмп всяка вечер... Пффффф....

186

Анонимен

преди 4 години

До #188 АнонименТ'ва 'щото целия свят силно обича САЩ, а? И за тебе дума нямам... Каквото и да измисля, подлежи на цензура.

185

Анонимен

преди 4 години

Китай ще плаче много. Сащ го създадоха , те ще го унищожат. Тръмп ще бъде преизбран, въпросът е кога ще изритат Меркел в Германия. ЕС ще стане по консервативен след отворените граници и китайските подаръци и тогава на Китай му се разказа играта. Ще си ядът прилепите сами. Реално никой не обича Китай. За последно е воювал със СССР и Виетнам. Япония, Кореа и Тайван го ненавиждат. Ще им се разкаже играта на всеядните. Не всичко що свети е злато и не всичко де лети се яде.

184

Анонимен

преди 4 години

Това не е леге а лепин - Китайската имитация на лего.

183

Анонимен

преди 4 години

Че на кой му дреме за чумавите чайници ?

182

Кучета

преди 4 години

И едните не стават и другите не стават, не се карайте! Най-добре сме ние българите, хем сме интелигентни, хем красиви, имали сме най-старата империя в Европа, която не си е променяла името, имали сме първо царство, второ царство, трето царство, възраждане, комунизъм и капитализъм, били сме център на Източното православие, имали сме патриаршия, имали сме екзархия, къде се бутат някакви жълтури и кравари тука? А?

181

Тън Пън Там

преди 4 години

Така като гледам китаец едва ли скоро ще припари в САЩ. По-добре, те и без това се занимаваха основно с кражби на технологии и дребни мошеничества.

180

Мон Гол

преди 4 години

До Ли ПънНовата Велика китайска стена кога ще я почвате, че като дойдем да я довършите?

179

Анонимен

преди 4 години

До БългарчеВ смисъл, падаш си по диктаторите, по комунистите или и по двете едновременно. Не можах да разбера кое толкова те възмути?

178

Анонимен

преди 4 години

Кой на кого ще чете уроци!

177

Българче

преди 4 години

До - 176. Ти може и да си анонимен но, това не те прави по - малко ***.

176

Анонимен

преди 4 години

Не се прави на свестен. Градските десни сте за бой много отдавна. За съжаление тая хвашлипръцковска ганьовщина ви я натресе в лейките и бай слави и сега се мислите за нещо повече. Жендъри с претенции.Не си ти да решаваш какво да става в други държави и кой бил диктатор, нито пък някое тъпо янки.

175

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 177Що? Аз нито съм диктатор, нито съм комунист.

174

Анонимен

преди 4 години

176 Аз предлагам теб да изпарят, ***.

173

Анонимен

преди 4 години

До ФактиНа мен факти от друго естество освен че Садамчо беше диктатор дето е луд за връзване не ни трябват. Ако оспорваш тоози ФАКТ, нали знаеш какво да направиш ....Между другото, същото се отнася за Кадафи, Мадуро (тоя ми е любимия :)))) ), Фидел Кастро, Путин, Си, Ким и всякакви подобни, които когато и да ги изпарят във въздуха все ще е прекалено късно.:))

172

Това е

преди 4 години

Филмчето описва иделано цялата наглот и арогантност на САЩ.... САЩ и англоскасите имат нужда винаги от врагове .Ако няма си ги създават... Дестеки хиляди американци умряха заради арогатноста на америкаската върхушка.Окупирали са половината свят .Нацвъкали са над 700 бази имах дестки лаборатори за билогична война по света

171

възмутен

преди 4 години

Политиците са се карали от край време.Обаче думите на професор Монтание,че вирусът е лабораторен,а не естествен звучат убедително.Какво им бяха виновни на китайците милионите италианци,испанци,германци,руснаци,канадци,австралийци?Това видео е отвратителна подигравка за близките на починалите!Виновни ли бяха страните им,че построиха в Китай заводи и създадоха милиони работни места?Къде щеше да е сега Китай без чуждите инвестиции и технологии?Качиха ни се на главите китайците -това е истината!

170

Бай Петко

преди 4 години

Мъни, пак си се назобил с ГМО, кола и пуканки, като някое чистокръвно, едророгато северноамериканско...Сопри се малко, бре чиляк!

169

Мъни

преди 4 години

Китай пусна вирисуса и си гледаше сеира как щатите и европейците се гърчат в агония като спря икономиките им а тя си произвеждаше всично