16

София

преди 4 години

Има ли столица или голям град по света където паркирането не е платено и то доста по ,,остро" бе мушмороци глупавички! Вие на кой свят живеете бре? Излезте малко от този Гугъл и виртуалният живот,за да разберете как е в реалния !Залупено поколение!!!

15

Анонимен

преди 4 години

До 15 удивителнатаКъде си ампутира мозъка? Страхотни неврохирурзи са! Сигурно за бис са те и лоботомирали!Борисоф е комунист (бивш) ама комунист! Демократ бил - това си е лично твое мнение, но не ни го натрапвай!Ако той е демократ, то аз съм китайския кайзер! Гледай малко заседанията с него по TV, ама сигурно нямаш и телевизор!

14

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!"Брифингът е, за да ни информира, че Македония и Албания били поканени за членове на ЕС."Не, брифинга е, за да задоволи егото на тиквата и да му позволи да покаже просстотията си в целия й блясък, което той прави с особена гордост.

13

!

преди 4 години

До АнонименФашист, кой си ти за да наричаш г-н Борисов КОМУНИСТ? Г-н Борисов е един от най големите демократи в съвременната история на Европа. Може би тук само г-н Иван Костов е на неговото ниво.

12

Анонимен

преди 4 години

Още от заглавието става ясно, че не се случва в България. Тук ако извикат линейка за бездомник или не го вземат, или екипа на бърза помощ тихичко ще го изхвърли в някоя градинка. Така че у нас бездомника ще е мъртав доста преди да има шанс да попадне в съседната стая на вип-персоната.

11

Анонимен

преди 4 години

Смъртта със своя търнов гроб на всеки го отрежда яма, какъв си бил: Хамалин-Бог ? Тук разлика голяма няма.

10

Анонимен

преди 4 години

Долу комунистическата диктатура на ГРОБ! Свободата и икономическия просперитет на 7 милиона човека е по - важна от 2000 човека, които си измират от грип всяка година.

9

Анонимен

преди 4 години

Всевишният ерархии не признава16470

8

герб е зараза

преди 4 години

В България бездомниците не ги пишат в статистиката даже. Ако не си член на шайката ГЕРБ не стигаш изобщо до болницата

7

истина е

преди 4 години

Така е в бяла държава !! А тук правителствена болница , ВМА , и те са само за много големи мафиоти в управлението на държавата !

6

Не е

преди 4 години

Това е по желание на телевизията, не е виновен Бойко

5

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен1"Така е, в гробищата нищо няма да отнесем със себе си и никой няма умрешката да го подмине"....Така си мислиш ти и другите нормални хора, но дали така мислят тези, които усвояваха и преразпределяха? Те са си вързали гащите, и след тях награбеното ще продължи да се трупа и върти от синове, дъщери, зетьове и други,докато вашите и нашите деца ще се чудят как да върнат кредитите, докато работят на 2 места...Но, както съм казвал и други пъти-деня за размисъл е преди изборите, а не след

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Бойко Борисов се е самозабравил.В момента пак прекъснаха всички предавания и пак има извънреден брифинг. Той се гаври с народа.Брифингът е, за да ни информира, че Македония и Албания били поканени за членове на ЕС.И какво ни грее нас тази новина ?Великобритания напусна. Италия е на път да напусне, авлезат разни бедняци като нас ...Накрая този ЕС ще стане съюз на прошляците.И изобщо този нормален ли е в празничния ден да се включва извънредно все едно война сме обявили на някого ?!

3

dmx

преди 4 години

Внушения за пред медиите. Олигархията се мазни на масите с псевдо примери

2

Един от Северозапада

преди 4 години

Не знам дали французите са много назад в медицината, или ние сме много напред, но всички известни личности, които влязоха в болница с вирус, ги излекуваха нашите за 4-5 дни или седмица.....Виж, за клошар или расов римлянин от електората на Бойко-не знам да са излекувани скоростно.....

1

Анонимен

преди 4 години

Така е, в гробищата нищо няма да отнесем със себе си и никой няма умрешката да го подмине.