10

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно сте прав 786! В това село са ставали ужасяващи престъпления. Всички магазини са се превърнали в кръчми. Пият, форсират и карат с бясна скорост. Трябва да има акции като тези, а не на местно ниво, защото иначе се самоприкриват/роднини са си по някаква линия/. Изобщо няма контрол и се чувстват без наказани. Ужасно място за живеене.

9

Гушев

преди 4 години

Обвини Божков във всички възможни престъпления и 3 дена по-късно вече му плячкосват картините. Една година по апартаментгейт НУЛЕВО развитие.Милият ни "честен" пратен ни от Бога прокурор.

8

786

преди 4 години

Доста хора, които пишат по-долу са лишени от здрав разум. Във вашите глави само петолъчки ли има? Размърдайте си малко мозъците, не виждате ли, не разберате ли, че човекът го прави за да се чувстват по-спокойни вашите майки, вашите баби, които живеят по селата. какво лошо виждате в това? Ами като имаш една гънка в мозъка?

7

Анонимен

преди 4 години

Литаково и Ботевград имат непрекъсната нужда от жандармерия, защото там всяка седмица стават престъпления.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Защото толкова им е акъла.Такъв им е модела.Те и на Иванчева бяха подхвърлили едни пари...

5

Анонимен

преди 4 години

Другари,защо се разправяте с последният гост на Милен Цветков-журналистът Димитър Пецов,като сте му подхвърлили наркотик и сте го арестували заради информирането за обществените сделки на община Силистра.Освободен е но са го стреснали.

4

Анонимен

преди 4 години

Иска се борба на депутатско ниво и техните родните, не да се обикалят села. Защото някои хора усвояват милиони, къщи за тъщи, къщи в Барселона , а Гешев обикаля села.В България има стотици села, всичките лище ги обиколи ортака на Пеевски и Бойко?

3

Браво!

преди 4 години

На първа линия както винаги.Това се казва загриженост и професионализъм,а не да се търкаля зад бюрото скрит зад купчина прашни папки.Гешев е номер едно в борбата с престъпниците и пример за всички съвестни служители на МВР!

2

Nostradamusen

преди 4 години

Corona virus covid 19

1

Стоян

преди 4 години

Милиционера с каскета, броячът на кокошки по селата с вид на текезесар от някой колхоз пак се появи.