15

Анонимен

преди 4 години

Никъде няма да ходите! В момент в който целия туризъм и бизнес в България разчита на вас. Ако имате пари в излишък дайте ги за спасяването на България.

14

Анонимен

преди 4 години

Да мислим как да обезопасим нашето море.

13

Анонимен

преди 4 години

Каква почивка??? Повече хора няма да имат пари, другите няма да имат отпуск, а да не говорим, че за момента след завръщане от чужбина има 14 дни карантина. Кой ще си позволи да отсъства от работа толкова дълъг период....може да остане без работа.

12

Анонимен

преди 4 години

Хърватия за нашето семейство е най-доброто място за почивка - и като природа, и като инфраструктура. И хората са страхотни - отворени, вежливи, приятни. Пак ще отидем там.

11

Анонимен

преди 4 години

Те найз-вероятно да.Проблемът е тук какво ще стане, че нашият туризъм и без вирус нещо го нема.

10

Споделям

преди 4 години

До От ГерманияНапълно споделям мнението ти, колега!!! Най-оброто място за почивка!Възхищавам се на хърватите. Не става въпрос само са приятното прекарване на ваканцията, но и цялостната стратегия на тази държава за развитие на туризма!Живи и здрави - пак ще идем. За няколко години и личен контакт създадохме и ни чакат като близки хора.Всичко има там и море, и планина, и риболов, и исторически забележителности и най-вече - СПОКОЙСТВИЕ И ИСТИНСКО ГОСТОПРИЕМСТВО

9

мо

преди 4 години

До НЕ!Точно! Световният туризъм няма да се съвземе скоро - тези които имат пари - ги е страх, другите нямат пари или и двете.... Докато няма лечение- няма как да хукнат хората, както преди.

8

От днес

преди 4 години

Цитат"Валери Симеонов и народни представители от НФСБ внесоха тази сутрин в деловодството на Народното събрание проектозакон, с който удължават срока за строителство по Черноморието." През последните дни мутрите по нашето море ревяха, че ще фалират. Ами дано се сбъдне. Докато държавите с нормален туризъм ще направят всичко възможно туриста да се чувства добре, при нас ще е строителна площадка. Препоръчвам Гърция и Малта. Самолетите за Малта тръгват от началото на юни и са на изключителни цени.

7

Dinosaurus

преди 4 години

Дреме ми на .... за Гърция и Хърватия. Живея в България. Въпреки че ми писна и от воплите на нашите хотелиери, ресторантьори и представители на туристическия бранш.То бива наглост, ама те се оляха. Да не говорим колко внасят в бюджет, здравеопазване и социална сфера и колко си обгрижват тлъстите гуши. Отделно долнокачествените им услуги

6

Анонимен

преди 4 години

Ако мога пак ще отида на море в Гърция. Ако не - тази година без море. На Бетономорието няма да отида да храня наглите дебеловрати, които те гонят и се държат с теб все едно си навлек, а после викат Елате да спасите сезона. Мерси, спасявайте си го! След като ви е такова отношението!

5

Поручик Ржевски

преди 4 години

Аз се чудя къде да почивам, търся държава без мерки, защото за Гърция чух, че ще искат медицински тест за да влезна. Ако е така, нямам намерение да се занимавам с техните простотии. Ако трябва, ще ходя във Финландия на почивка.Коронавируса е най-голямата манипулация и изобщо не искам да ме занимават с мерки за вируси. Или започват да се държат нормално или на почивка на село на двора..

4

Анонимен

преди 4 години

Направо се просълзявам за туризма в световен мащаб ...

3

az

преди 4 години

В Гърция сме.

2

Анонимен

преди 4 години

Слава бого че жиеем в България, кадето никои няма да пострада.

1

.

преди 4 години

Гърците ще пострадат най-много на юг, заради липсата на полети. Северното беломорие ще пострада най-малко, ако се отворят границите.