11

Анонимен

преди 4 години

Има визуална прилика между Григор и Божинов, все едно са двама братя.Но както изглежда двамата си приличат и по акъла.Защо не интервюират някой професор по биология от университета Джон Хопкинс за да каже какво мисли за инициативата на Г. Георгиев? :)))

10

Анонимен

преди 4 години

Камелия Цветанова,след като си работила по публикацията защо не си сложила български субтитри на видеото?

9

Анонимен

преди 4 години

Само като прочета ЕС,ЕК,евродУпедати,Брюкселски зелки,еврокомисари....драйфа ми се от тези алчни луцемери.Скапаха идеята за обединена Европа.Наводниха я с ислямски нашественици,унижавайки европейските народи.

8

Анонимен

преди 4 години

Дайте да поръкопляскаме на медиците - те имат нужда ТОЧНО от това. Миналата година излезе една статия, в която разказваха как една италианка изследовател, разработваща ваксини, работи на стаж за 1600 евро. Дайте да им дадем...Изведнъж всичкото спортист се сети, че са супер добре платени, само когато хората пазаруват, а когато е криза - на никой не му пука. И не е само тоя на снимката - Руни как муча преди месец, че не било честно да му намаляват заплатата...Ама дайте да поръкопляскаме....

7

Оня с бекхенда

преди 4 години

Кой е този?

6

Христо Христов

преди 4 години

Не знам за него и малко ме интересува.Това което ме интересува е колко са дали урсулата и комисарите, подкомисарите и помощниците им...

5

Анонимен

преди 4 години

"Нека дадем на най-добрите ни учени и предприемачи инструментите и подкрепата за създаване на ваксина, лечение и диагностициране на вируса."-----------------Джеро, ти лично каква част от състоянието си даде за каузата?

4

House M.D.

преди 4 години

И срещу какъв хонорар асковският несретник е станал г*з на кампанията?

3

Анонимен

преди 4 години

Дано да няма ,че да не чуваме за такива измислени герои като тоя грозник на снимката.

2

АнонимеН

преди 4 години

САМО ПАРИТЕ СА МУ В ГЛАВАТА НА ТОВА

1

Анонимен

преди 4 години

Розовия от Асково, принцесата на Монако, аре стига