13

ЦРУ

преди 4 години

Веднага агентите на КГБ от днес.бг да извадят статията от подраздел САЩ, че иначе болните в Русия ще скочат над милион.

12

ПУТКИНЬ

преди 4 години

Тия сега ще загубят Беларус и Украйна.

11

Анонимен

преди 4 години

Беше ясно, че Кремъл лъже със статистическите данни. Жал ми е за руското население и медицинския персонал в страната. Личните, а не националните интереси на управлявашите в Русия погубват братския руски народ. Цитирам:"Расте и динамиката на смъртността в страната, а в края на април дневната смъртност мина психическата бариера от 100 души, констатира "Известия". Починалите ги регистрират като починали от пневмония явно.

10

sofeto

преди 4 години

"Издания" разпространяващи подобни критики ще cи намерят бързо майстора по "путински"!

9

Анонимен

преди 4 години

Нали имаха ваксина?! Поне така твърдяха троловете тук:) Ненавиждам ***, но би било добре да помогнем сега. Обикновенните руснаци са нормални, нещастни хора!

8

Зозо

преди 4 години

До Анонимен .... Заради епидемиологическата ситуация през това лято ще нарасне търсенето на почивки в руските вътрешни морски курорти.... Пропуснал си Северния ледовит океан :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Спа полюса....

7

Анонимен

преди 4 години

С оглед мерките за сигурност туристите ще пътуват в пъти по-комфортно, отколкото преди, Вагоните във влаковете ще са заети наполовина - в купе по двама. Тоалетните и душовете във вагоните ще са много по-често свободни.

6

Анонимен

преди 4 години

Заради епидемиологическата ситуация през това лято ще нарасне търсенето на почивки в руските вътрешни морски курорти - Черно, Азовско, Каспийско морета, Крим, Сочи, Адлер, Анапа, Новоросийск, Тамань, край Волга, край Дон, около езерата Селигер и Байкал, в Алтайските, Саянските планини, Приморието на Тихия океан, Владивосток и природната перла Камчатка.

5

идиотска държава

преди 4 години

водача на техните "либерали" Навални доскоро предлагаше да се хвърлят пари на хората от хеликоптери понеже в хазната на путин имало пари.

4

Анонимен

преди 4 години

На 1-ви май в Москва за шести път беше извършена масова дезинфекция на улици, тротоари, паркинги, спирки, обществени места.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя вирус дойде дюшеш за властта в "люлката на демокрацията". Ще го обгрижват неуморно да не вземе да изчезне.

2

Анонимен

преди 4 години

къде е чеберашка тя е експерт за темите по Русия

1

Анонимен

преди 4 години

Във всяка държава има такива инфекционисти. Верваме им.