14

Анонимен

преди 4 години

Мерки трябваше да се спрат прииждащите от заразените страни , а не статистика !!!Работата не ще молитва , а иска мотика ! За два месеца пътуващите успяха да докарат заразата и положението в което сме сега е благодарение и на тях , но и на отговорните да се създаде карантинен център за спиране на хаоса от отиващи и връщащи се .Стуват ли си разходите по лечение на неосигурените братя и тестовете , а заразените и починали медици ?Не ни поучавайте ежедневно , а мислете адекватно !Ще търсим вината !

13

Анонимен

преди 4 години

Когато открият поредното ново огнище на заразата, пак ще има повишение на броя на новозаразените, а ако огнищата са 2-3 или повече, и нов пик ще има.

12

Анонимен

преди 4 години

Много лъжете затова хората няма да вярват щаб министри всички лъжите вируса го има от декември колко пъти децата бяха във ваканция последния път от гипна ваканция напрово към коронавирус преминахме .

11

НЕКОЙ

преди 4 години

Като истински *** искам да припомня, че според мутафчията пикът щеше да е днес, две седмици след непослушанието и изкарването на Великден по родните места. Дори мутафчията назидателно натъртваше това. А сега арест и съд за мутафчията, който изказваше апокалиптични хипотези.

10

Пи Ле

преди 4 години

От два дни не дебелея, явно съм стигнал пика...

9

Еди кой си

преди 4 години

Толупите се събудиха!

8

Анонимен

преди 4 години

Да бе, повЕрвахме ти! Баш след Великден се напънахте с 3000 теста и изкарахте 90 болни наведнъж. Пика предстои.

7

noFreeman

преди 4 години

смъртността от к'во бе... в нашето село умират повече старци отколкото от театралния ви вирус... в Италия се задава линч на правителството, че умрелите били 100-на... всичко друго е от други болести... защо не пуснете какво става в италианския парламент... скоро ще има линч не само на бил гейтс и еврейската му клика ами и на правителствата лъгали и усвоявали средства...

6

Кичка

преди 4 години

На хора с коса,вяра да нямаш.Само герб!

5

Анонимен

преди 4 години

А че тогава правеха по 1000-1200 теста дневно, и то в махалите , срещу 400-600 теста предната седмица не го отчитат ...и сега да влезнат пак там с 1200 теста , пак ще скочат случаите...

4

2LOOP

преди 4 години

До този момент съм ПЛАТИЛ ТОКА 240лв. СТУДЕНАТА ВОДА 43лв. И ТОПЛА ВОДА 180лв. ВЧЕРА НАПАЗАРУВАХ ЗА 1 СЕДМИЦА 187лв. ДНЕСКА СИПАХ ТУНДЖА ЗА 80лв. И СИ КУПИХ ВИНЕТКА 97лв. И си ПЛАТИХ ДАНЪКА НА КОЛАТА И ПАНЕЛКАТА.САМО ЗА 2 ДНИ С ДДС АКЦИЗ И ДАНЪЦИ СЪМ ДАЛ НА Ш......А НАД 700лв.КАКВО СЕ ОПЛАКВА ПРЕД МИСИРКИТЕ НЕЗНАМ.КРЪВЧИЦАТА НИ ПИЯТ И ПАК РЕВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПСЕВДО МИЛИОНЕРИТЕ

3

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая една нормална физиономия. Писна ми от угоени яйцеглави олиго.френи с хиляди комплекси.

2

68254

преди 4 години

Вярно ли е, че болницата в Сливен спира приема на болни от Ковид19? Ако не е вярно, официално да опровергаят, а медията, разпостраняваща това съобщение да бъде санкционирана.

1

Добре,че

преди 4 години

Не прогнозираха и броя на починалите,че тогава трябваше да осигуряват трупове за потвърждаване на прогнозата.Тия удариха врачки и баячки в земята.Палячовци.