5

дедо Ташунко

преди 4 години

Ще си разплета чорапите от мъка за неволите на албанските абитуриенти. М.е.с.т.я.

4

Има изход

преди 4 години

Някои летища в момента не функционират. Там - на открито - могат да бъдат организирани баловете, като се спазва изискването абитуриентите да стоят на разстояние 2 метра един от друг. Хем така по-добре ще изпъкват тоалетите, прическите и т.н. Няма да се сливат в една тълпа. Единствената щета ще е за онези, които искат да танцуват блус. Ще се танцуват само "бързи" танци и ще се вижда кой е добър танцьор.Тъй като май по традиция е дъждовен, може баловете да бъдат отложени за края на месец юни.

3

...

преди 4 години

Тук не се знае. Правителството обслужва интересите на ***-Хотелиер и Ресторантьор и по-скоро би ги оставил. Ще използват желанието на децата да имат по традиция майски бал и ще ги оставят. Няма да изпуснат келепира със сигурност.Също както ще стане с бригадите в САЩ, и както пратихме сезонни работници в UK и Германия насред пандемия.

2

Анонимен

преди 4 години

Малките албански реотанчета без бал. Живи да ги ожалиш. А нашите реотанчета? Аз предлагам - с ваЛчари на черноморието под надслов "да спасим бетона". Как коня не се е сетил още?

1

спиндер-ман

преди 4 години

И ф Албанийъ, и у Българийъ абуригентите да го дохат!