99

Анонимен

преди 4 години

Ами стават 21 на ден скоро ще станат по 50 на ден а след още известно време и сто на ден. Тогава ще ги питам тези дето реват за свобода и унижения какви ще ги пеят тогава. наистина се убеждавам че хората са достатъчно *** и не осъзнават нещата докато ножът не опре до техния кокал. Дано да не се случи,защото тогава наистина ще стане много зле. И ако съм на ген. Мутафчийски повече на това хоро няма да се хвана. Наистина не си заслужава униженията.

98

да,да ама не

преди 4 години

До БХКТова закона за защита на населението от бедствия ли е?

97

Хммм

преди 4 години

Ми на избори не стойте под карантина и не ходете за гъби, изберете някой като Орбан, да спре мигрантите, да затвори границите, да не хрантути тея, дето раждат на 12 години, не работят и не учат, дето не лекува неосигурени, дето не дава помощи, ако откажеш работа, дето стимулира учещите, работещите и грижещите се за образованието на децата си, дето не слуша Меркел, Макрон, фон дер Лайен, Тръмп или Путин, а мисли за България и българите.

96

анонимен

преди 4 години

сега прочетох и трупове - начи умрели починали трупове, умрели починали трупове........

95

анонимен

преди 4 години

умрели починали умрели починали умрели починали умрели починали - да те заболи мозъка и да се разболееш., а сопрете с тоя психонапор по цял ден те обработват за да изкопчат пари - глоби или за да не ти датат заплатата - кво се върти по землята .....

94

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА колко случая на Грип имат Гърция последните 24 часа?

93

Ямболски Цървул

преди 4 години

От близо 2 месеца насам никой не умира от друго,освен от Корона вирус!...Ужас!

92

анонимен

преди 4 години

Много обичам да ви чета простотиите! Направо класика! Бедна ми е фантазията, какво може да роди човешкото невежество!

91

Хммм

преди 4 години

Малко тестове вчера 529, съответно малко плюсови проби днес. Като станат над 1000 теста дневно и откритите плюсови проби ще скочат двойно, а Щаба и ББ ще обвинят хората, че не спазвали мерките. Евтина герберска пропаганда. А що не спряхте заразените с полета от Нидерландия, а ги пуснахте с таксита да се размотават до Хасково и да заразяват наоколо? Скриха генерал непрана униформа, да му пазят рейтинга за президентските избори. Мислещите, разумните, образованите отдавна не ви вярват.

90

Анонимен

преди 4 години

гърция има 6 случая за посл.24/часа. БГ е още опасно заразна.

89

Чичо Кольо

преди 4 години

До КорнелаКога го е казал това? Каза ако не се спазват мерките! Повечето нормални ги спазваха и оптимизма е на лице. Когато ограничиш един вирус да се разпространява той умира - пр0сто като за пр0сти хора!

88

Корнела

преди 4 години

Бойко каза ще АД купища трупове препълнени морги дефицит на човали!Защо ни излъга?

87

Вирусолог

преди 4 години

21 са сега, гледайте след две седмици като дойде пика кво става! В южния парк ще правим бягане с препятствия от чували с трупове :D :D

86

Боко

преди 4 години

Преди време казаха, че щяло да струва 10 милиона на месец сума ти тестове. Б-ах тия 500 теста колко били скъпи

85

БХК

преди 4 години

https://youtu.be/-TX9M0oUmE0 -оказва се,че има закон и правилник в България,за точно такива ситуации като сегашната.От този закон, приет по време на управлението на ГЕРБ,ставя ясно,че НОЩ в ситуации като сегашната не се предвижда,а си има орган, който с това трябва да се занимава по принцип.Хора които вземат заплата за да реагират и разбират от ситуации като сегашната!Значи освен,че има вирус,се погазват яко закони както за личните данни(случая с Александровска) така и за пандемиите!дайвате -

84

Анонимен

преди 4 години

ТОВА Е СМЕШНО! 500 теста на ден -алооо,къде са мноооогото поръчани тестове?Хвалим се че имаме най малко заразени,ееее нормално - като правим най малко тестове така ще е!!!

83

българин

преди 4 години

Много ви моля, спрете с този ***!Преекспониран той девалвира, обезценява се.Така е със всичко, което се използва повече от необходимото.*** е не само български герой.В много други народи има аналози на нашия, само ние обаче непрекъснато за щяло и нещяло обичаме да го даваме за пример.Изтъркано е вече. Има толкова много хубави положителни качества в българите, защо трябва постоянно да даваме за пример ***?Американците са много по-зле, масово не спазват ограниченията и вдигат протести!

82

Млади старци

преди 4 години

Някои хора биха живели цял живот в карантина(ако може и другите) с идеята, че ще станат безсмъртни. Едва ли- просто ще умрат от глад и други болести предизвикани от ограниченията на карантината.А има ли смисъл от такъв живот, наподобяващ сех с ръкавици, 5 прзерватива и скафандър.

81

ЗаслуженоРазхлабване

преди 4 години

Класика в жанра - когато изследваш 500 души(контактни и съмнителни) откриваш 20 заразени, когато изследваш 1000 откриваш 40. Съотношението търпи малки изключения в единични дни, когато се открие по-голямо огнище. Тъй, че термините "спад" или "ръст" на заразените са изключително условни.Най-достоверна ориентация за нивото на инфектираност на нацията дават смъртността от covid и хората намиращи се в интензивни отделения, а в България те са смешни спрямо всички страни в ЕС.

80

тролове сте

преди 4 години

За някои битието им е опредлено като, аз съм хитрия, другия глупав. Със своите пороци описва другите.