48

Къде се скри Борисов

преди 4 години

Некадърникът Бойко не се забелязва - скрил се е като мишок в къщата в. В Барселона при мис ***! Няма го по телевизията, няма го на брифинги, а вместо него оня гологлавия ни плаши с хладилни камиони с трупове.

47

Анонимен

преди 4 години

местя

46

Къде се скри Радев?

преди 4 години

Бойко го виждам почти всеки ден на брифинги в народното събрание, по строителни площадки, но безделника Радев не се забелязва - скрил се е като мишок с бившата си любовница във вила Калина !

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Покрай вируса ,ще въстановяват казармата . Така че ,дръжте се !

44

пияница мистик

преди 4 години

До соколХАхахахаха...:))) Имам приятелка баровка, омъжена за немец, генерален щеф на BMW във Виетнам. Живее там от 10 години до сега. Видях се с нея преди седмица. Такива тъпизми не знам как ви ги раждат главите. Няма такова нещо, какви кабинки, какви озони те гонят бе, пенсионер? Каква фантастика си чел? Хахахаха, тук само *** пишат, че и си вярват

43

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

До Анонимен Аха ,червенотиквеничетата !!!

42

сокол

преди 4 години

Виетнам се грижи за своя народ ,но вие не казвате за тях.Те имат навсякъде Безплатни кабини за дезинфекция с озон и топъл въздух.! 1000 човека на ден 1 кабина обслужва.Излизаш за 15-20 секунди с чисти дрехи и тяло.Нямат починали и само 270 са заразили,на 100 милиона.Мислят реално за своя народ.Безплатно.

41

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)Викаш, ние сме от здравите и не ни бърка какво става с хората със заболявания...Това до момента, в който не го отнесе наш близък, тогава ще ревем нали?Аман от червенотиквеничета.

40

(-_-)

преди 4 години

Значи стана ясно, че тоя щаб е пълна бутафория, защото не отговаря на националния план при такива случаи. Също така разбрахме, че епидемия няма също според всички съществуващи документи и закони.. Освен всичко тоя вирус е слабо опасен за здрави хора. Защо тогава всичката тая медийна гадост.. Не бяха чували, трупове и прочие??Да не говорим за извънредното положение, което е абсолютно ненужно.. Абе рано или късно ще си го получите!

39

Анонимен

преди 4 години

Пак ли някой с тежък инсулт

38

Гнидчо

преди 4 години

Винаги съм си мечтал Бате премиер, Пеевски президент, а онзи с квадратната кратуна- вътрешен министър. А, и Шкембе войвода- военен министър. Нека и Далавери Симеонов го направят външен министър, а Марешки- на икономиката. Каква мила дружинка ще се заформи. Само достойни и интелигентни лица дето ше водят Родината към светли бъднини...

37

наблЮдИтел

преди 4 години

Баба ви може да не знае какво е фейсбук и интернет, но вие няма да знаете какво е пенсия!

36

Анонимен

преди 4 години

България е единствената страна, в която мерките падат, когато заразените се увеличават. Гениално.

35

Анонимен

преди 4 години

О, да ! г-н Пеевски ,въпреки че цял живот е бил на държавна заплата , успя да икономиса милиони от закуски . Сега дарява , е така, от сърце ! Пеевски - Президент !

34

Ралчо

преди 4 години

Искам да благодаря на господин Пеевски за даренията му по време на пандемията! Мисля че е достоен да стане новия президент на България.

33

наблЮдИтел

преди 4 години

аз, че си одя с маска навсякъдепък онези ***, които са вечно недоволни да се изсипят всичките в парка и по кръчмите

32

Анонимен

преди 4 години

много

31

Страхливо ВМРО

преди 4 години

Много ги е страх псевдопатриотите от вируса и се е скрили като мишоци при любовниците си и само телефонират и туитват, докато дебелеят ! Вече 200 кила стана баш псевдопатриота.

30

Страхлив Бойко!

преди 4 години

Много го е страх Бойко от вируса и се е скрил като мишок във вилата в Барселона с любовницата си мис *** и само телефонира и туитва !

29

Страхлив Радев !

преди 4 години

Много го е страх Радев от вируса и се е скрил като мишок във вила Калина и с бившата си любовница и само телефонира и туитва !