26

ikar

преди 3 години

До А ЛОЗИТЕ ?ВЕРОЯТНО ИЗСЪХВАТ, ЗАЩОТО НЯМА ДОСТАТЪЧНО ВЛАГА В ПОЧВАТА. ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛИВАТ ВСИЧКИ ДРЪВЧЕТА И ЛОЗИ. ПО ДАННИ ОТ СПЕЦИАЛИСТ ПО РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА. ДА НЕ СЕ ЧАКА НА ДЯДО ГОСПОД.

25

Анонимен

преди 3 години

Вече от Италия и куче не вземам.Каквото се допре до тая държава,всичко мре наред.Нещо работта там май,не е съвсем у редо.

24

Анонимен

преди 3 години

Някога в София имаше фабрика за зехтин а сега прайдове

23

Ром"с

преди 3 години

BORGES не е ли добър зехтин ,аз него използвам и ми харесва !?

22

Анонимен

преди 3 години

Зехтинът, който се продава по магазините отдавна не е зехтин а някакъв бъркоч от зехтин, парафини и глицерин/глицерол. Чистият зехтин може да се пие направо, да-който е опитвал чист зехтин знае, но в днешно време чист зехтин може да се намери само директно от производител, имаше такива в Петрич и областта навремето, сега трябва да пътуваме до Гърция за да си купим, но и 10 евро за литър да дадем си заслужава. Говоря за зехтин, не за парафин.

21

Анонимен

преди 3 години

Изобщо с не ми дреме, аз маам само свинска мас.

20

До Леле-мале 19

преди 3 години

Ти май по далеч от Люлин не си ходил? Виждал ли си някога маслинови горички бе юнак.

19

Анонимен

преди 3 години

Се ми е тая. Не обичам зехтин. Нито екстра върджин, нито студено пресован. Обичам салатите със слънчогледово олио.47260

18

postradal pasi

преди 3 години

До А ЛОЗИТЕ ?А някой забелязал ли как ни ръсеха като *** с т.н. чемстреилс които съдържат цялата гама на периодичната таблица на Менделеев и много бактерии и вируси химикали от което загиваха пчелите и посевите бяха напитени от болести несрещани досега всичко това идва от дружбата на боко с фащ и хунтата...

17

Леле-мале

преди 3 години

До Indira salomeИзкоренени МИЛИАРДИ маслинови дървета в Италия????Колко е голяма тази Италия, бе?Нещо калкулаторът е превъртял както с жертвите на короната.

16

Анонимен

преди 3 години

,До 17Айде без селскинприява, ако обачитае, гуспуйнйе!

15

Анонимен

преди 3 години

Зехтин не ви се продава! Това са "реплики" :) Освен това, зехтинът не е най-най-полезното масло! Използвайте студено пресовани масла (ако сте умни)! :)

14

Black Sea

преди 3 години

За фурмите кво казват?

13

Анонимен

преди 3 години

Кофти работа и все италианците го отнасят и с короната и с маслините..Що така?

12

Indira salome

преди 3 години

В Италия започнаха да изкороняват маслините още преди 5-6 години!!!По заповед на ЕС изкорениха милиарди дървета...Хората ,които имаха плантации на юг,Сицилия,лягаха под дърветата и бяха в истерия...Е,не можаха да се преборят,защото всеки назначен министър ,не е избран на избори,а ги назначават за една нощ ,тихомълком от Билденбергови!!След Берлускони,така ги назначават!!!И Монти,и Лета,и Конте и всички останали...Много се лъжете,ако си мислите,че като ходите на избори,нещо зависи от вас!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Боли ме сапът.

10

Вуте

преди 3 години

На мене ми изсъхнаха кайсиите! И двете!

9

33151

преди 3 години

Крайно време да спрем експериментите с ГМО, пестицидите, инсектицидите, фунгицидите и всички процедури, които накъряват природните правила. Същото се отнася и за мора по пчеличките. Вместо изчисления на загуби, ззраав разум за общо оцеляване. Планетата го изисква - не моли.

8

noname

преди 3 години

След като короната удари най-много гена на англосаксонците и западна Европа, те намериха под вола теле, естествено. Нищо чудно и портокалите да минат фира...

7

Хаха

преди 3 години

каква новина, Днес. бг вие ств пълен смях. Да поскъпва, но само в България и да най - качествения зехтин е испанския, а гръцкия е ниско качество,но защо не видях статия, че днешния ден е международен за свободата на словото, а да ВИЕ НЕ СТЕ СВОБОДНА МЕДИЯ КАКТО И 99%ОТ МЕДИИТЕ В ТИКВОЛАНДИЯ. Седнали за зехтин да ми говорят