27

Анонимен

преди 4 години

Интелигентният човек винаги е с висока социална отговорност. Той винаги ще е предпазлив и мислещ, затова е и добре платен, с кариера и професия. На другия край са пpocтите гастарбайтери, които бяха изгонени от ЕС. Те си мислят, че някой ги лъже и *** за вируса, именно и поради тази причина търсят в собствените си неуспехи чужда вина. На тях все някой им пречи. Абе, сблъсък на социални маси и класи. Едно е факт- бедните и простите ще си останат такива, където и да отидат по света.

26

няма лабаво

преди 4 години

има БКП-ДС и Герб!

25

НЕКОЙ

преди 4 години

Човечеството не може да става заложник в ръцете на съмнителни хора под формата, че тези съмнителни хора уж се грижери за тяхната безопасност. Всъщност се пробва дивашка диктатура, контрол, ограничения и тормоз.

24

Анонимен

преди 4 години

Понеже много умници твърдяха досега, че броят на заразените е малък... сега с отпадането на някои мерки ще се навакса в това отношение и едва тогава *** Балкански ще разбере... "Кон боб яде ли"...

23

Анонимен

преди 4 години

След една, две седмици максимум ще има видими резултати.

22

Анонимен

преди 4 години

Ванга-"Нови болести идват,хората ке *** като мухи,но българите ке намерят спасение"

21

Анонимен

преди 4 години

Ванга е казала,че ке прескръцаме

20

лайф из лайф

преди 4 години

ние свикнахме с вируса, ама има едни ***, дето стават по обяд и ту искат щаба, ту не го искат

19

Апропро

преди 4 години

Аз съм адски предпазлив като съм навън, защото навякъде е пълно с трупове в черни чували. Трябва да играя ръченица за да стигна до колата

18

Мда

преди 4 години

Общо взето за в бъдеще ще трябвада се държим като скандинавци-винаги с дистанция.А не като южняци(да не кажа нещо друго)-всички на купче...А маските ще станат обичаен предмет от ежедневието.Впрочем и самите маски би трябвало да претърпят някакво развитие в посока сигурност,лесна употреба и цена.

17

Пи Ле

преди 4 години

Както обикновено - след паниката дойде здравия разум, който сочи че нужда от паника е нямало.Чакаме официалните цифри от на западен ЕС, че жертвите на грип през 2019 превишават няколко пъти жертвите на грип+ковид за 2020...

16

Анонимен

преди 4 години

Не стига че и без това всичко ще стане много трудно и в работата, и ваксината кой знае каква ще е, и стреса от управляващите и медиите, а на всичко отгоре да се тормозим да спазваме и мерки е безсмислено

15

Анонимен

преди 4 години

Аз като *** мисля да не спазвам никакви забрани наложени от диктатори и самозванци!!Първо да се обясни на хората човешки от къде е този вирус и кой го пусна?

14

Анонимен

преди 4 години

За момента тестовете откриват едва 5% заразени, което е загуба на доста пари и време....Затова се махат мерки ... За да се заразят повече хора и да има реално основание да се запази извънредното положение... Наивниците ще бъдат първите, които ще го разберат по трудния начин.

13

Анонимен

преди 4 години

След 6 май на някои хора ще им светне...защо се отменят мерки и защо се въвеждат отново,но по-строги.

12

Анонимен

преди 4 години

До MaйMyната Затуй си МайМун !

11

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...*** Покрай вируса ,май ще въстановявали казармата ? Да са живи издрави !Ще я карат агаля ,агаля . Вече няма ,,рози ,, за чистене ,всичко е по новому . Дръжте се ,юнаци !

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Лесно се свиква с нещо ,което е символично ,както свикнахме с ,,демокрацията ,,а преди това и с комунизма .Понятия .

9

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Не се...плашете момчета.Вируса не е по...страшен от старшината на ротата в...казармата.Ааа,забравиих,вие не сте ходили в казарма,но поне сте мили чинии и тоалетни някъде на Запад;същата...работа.

8

Анонимен

преди 4 години

Реално колкото повече повърхности пипате в това число - врати, столове, маси и други на публични места толкова шанса да хванете някой вирус е по-голям. Може вместо с ръце да пипате нещата със салфетка и така да намалите шанса. Също и при пипането на пари в брой има шанс да хванете вирус и затова най-добре е да избягвате парите в брой.