192

емиграция

преди 4 години

По болшевишки и нашенски го оплюхте генералът.,,Браво" на вас.

191

Анонимен

преди 4 години

Ако наистина беше лекар щеше да се занимава с медицина, а не с политика.

190

Анонимен

преди 4 години

Няма похвала колкото и да им се иска на герберите.За тези толупи няма да има милост.

189

Ограмотен и възмутен

преди 4 години

Многу неграмотни хора пишът тук не ви ли е срам ,да се излагате така?!Върнете се в началното да ви донаучат на правопис и пунктоация!!!

188

Анонимен

преди 4 години

С цялото ми уважение, генералът може да е постигнал някои неща, но всичко хубаво до тук. Този човек два месеца не СПРЯ ДА ЛЪЖЕ всички нас. Едни му се хванаха други не. Първо гриб Б бил по опасен от короната, после обратно, първо маските трябвало да се носят само от балните, после задължителни за всички, и още много. Още ли му вярвате. Аз не, явно все пак има много заблудени хора.

187

Г-л Муфтаджийски

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Написал си следното, цитирам:"Не може да лъжете и мамите народа до безкрайност. Проумейте го и се спрете !"За Г.Е.Р.Б.-аджиите това е кауза пердута - включва в себе си думата УМ, която сама по себе си изключва да си привърженик на тази партия.....

186

Чочо за анонимен

преди 4 години

Гнусни думи на един гнусен човек .

185

Анонимен

преди 4 години

Поредния син на комунистически номеннклатурчик, като Боко Тиквата.

184

Шаши

преди 4 години

По цял ден да го лустросвате и да го хвалите, от този гном може да стане политик, но не и уважаван и харесван човек. Какъв ,, коремен хирург " е? Някой, може ли да каже. Какво оперира? На баба му фръчилото.

183

до 195

преди 4 години

Ха-ха, бил на мисии - и като къкав. Като санитар в кухнята.Защото българския контингент в Ирак и Афганистана беше от готвачи и теляци.

182

до 201

преди 4 години

И как точно се справяме - колко теста са направени.Колкото в нормалните държави правят за ден, ние толкова за два месеца.Всичко е режисирано.

181

До 176

преди 4 години

Шаши е сел.ът наши ! Заслужил герой на псевдо-културата и свободната морална деградация !

180

Анонимен

преди 4 години

И коя точно Генерал-Щабна академия е завършил тоя лапнипишковец ?Май същата, която и шефът му Борисов - тоест никоя.Подлизурковци с подарени пагони.

179

варненец

преди 4 години

Обаче съм сигурен, че боко чете коментарите в тоя сайт. Не плачете за режим и диктатор, защото всеки обикновен човек като мен например, може да си казва каквото си иска тук. Разбира се, има и много ***, но и доста стойностни коментари.

178

Сатира

преди 4 години

От всички страни на Балканите, ние се справяме най-добре със заразата. И то е благодарение на Борисов и Мутафчийски. Но за пореден път се убеждавам колко неграмотно, непросветено и арогантно племе сме. Паисий Хилендарски добре го е написал: " Оо неразумний юроде"

177

Анонимен

преди 4 години

До СатираНе са хейтъри. Дваадесетина *** на руска хранилка са. Най активния е едно страпонозависимо теле от шумен.

176

Чочо

преди 4 години

За коронавируса все някога ще се намери ваксина , въпроса е дали ще се намери антидот на отровата червена душегубка , която като отровната гъба кърваво червен паяжинник има фатален ефект върху здравето - най вече върху мозъчната дейност с неспособност обективна възприемчивост на събитията .

175

Сатира

преди 4 години

До 195Няма смисъл да им обясняваш на бедните душички. Хейтърството е по-важно и модерно тук.

174

Анонимен

преди 4 години

Този кофти имидж с една статия в чуждата преса няма да се оправи. Не трябваше да се тероризира психически народа така,сега ви мрази,и нищо не може да се направи.

173

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 190Този генерал е бил на мисии в Афганистан и Ирак /Кербала , ако ти говори нещо/ . Бил е там където се стреля и има смърт. А зеления чорап на каква мисия е бил??? А????