21

Мари

преди 4 години

Само заведенията в морската ли ще отваряте?

20

До21

преди 4 години

Злопамаметни не знам да ли са Софиянци .Ама съдейки по коментарите, завистливи и злобни ....Със сигурност.

19

Мисля,

преди 4 години

че това ще бъде един незабравим туристически сезон. Спокоен, без разни шумни пияндури, без неприятната руска и чехска реч. Без невъзпитана гмеж. Дано се радваме на хубаво време и спокойно море!

18

Анонимен

преди 4 години

Софианци са злопаменти. Помнят как продавачката в плод-зеленчука в Черноморец протестираше ,че са били дошли за Великден. Помним как се оплакваха от тях ,че били напазарували яко. Помним хазяйките в Созопол как се оплакваха от повишен трафик. Помним ,няма да простим.

17

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да си седнат на ***. Туристически сезон няма да има. Мерките навън ще се разхлабват след 1 юни. Международните пътувания ще ги чакаме още дълго. В много държави все още има голям брой нови заразени и не им се рискува. Само нашите псевдо бизнесмени са готови да приемат пенсионери и алкаши от Англия, Германия и скандинавските страни. Урока от Банско и от нашиге гактербайтери не им стигна. Алчността няма граница. Ако се появат и малкото българи няма да отидат. Като им знам хигиената...

16

Анонимен

преди 4 години

Значи няма какво да мислят, то всичко вече е измислено! Безупречна хигиена, отлично обслужване и храна, за което някои хора учат поне четири години и непременно атрактивни цени. Така постепенно може да върнат доверието на българския клиент, защото ние помним едно друго отношение. Постепенно, но няма да е тази година.

15

Нам

преди 4 години

Ама , то и на *** му се пържи яйце на ***...с тоя Ковид-19...ха,ха,хаааааааааДа не си мислите че е цъфнал вече ...та вързал!?!

14

АМАН-ЗАМАН...

преди 4 години

ТИ КВО ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААА...ДА НЕ ИСКАШ , ВМЕСТО "ПАМПЕРСИ" ХОРАТА , ПОГРЕБАЛНИ ПОКРОВИ ДА НОСЯТ , ЗАРАДИ ТВОЯ БИЗНЕС...??!!!АБЕ , ЗАЩО СИ МИСЛИШ, ЧЕ МОЯ ЖИВОТ Е ПО-ЕВТИН, ОТ ТВОЯ ХОТЕЛ ИЛИ КАПАН НА ПЛАЖА...????????

13

Анонимен

преди 4 години

До Аман: Добре ще ви послушаме!"Смелчаците" да ходят, ние ще се спасим от тяхното мрънкане. Така ще сме си полезни взаимно.

12

Да

преди 4 години

Някой кара ли ви да ходите на мора?

11

Анонимен

преди 4 години

До НАПРИМЕРИскуствено дишване е забранено.

10

Аман

преди 4 години

Аман, ама от *** дето пишат коментари! Хора желаещи лошото на свойте съграждани! Е голяма гордост! Много ви моля, тея дето сте сложили памперсите заради корона вируса... НИКОГА ПОВЕЧЕ не излизайте от вкъщи! Лишете нормалните хора от присъствието си!

9

Татар от гр.Болгар

преди 4 години

Никаква полза няма от заведения и хотели/поне от нашите хотели,където няма обслужване и качествена храна/.

8

Анонимен

преди 4 години

Голямо"Мислене"ви чака в близките години!

7

Христо Христов

преди 4 години

Ако на гергана янева и е толкова скучно и иска да се събира с хора, да се запиши доброволка към някоя болница.Аман от сeлcки пaтки!

6

До 5

преди 4 години

И беше крайно време и без това

5

Листопад-2

преди 4 години

Заведенията и хотелите ги чака фалит.

4

Анонимен

преди 4 години

Като няма хора, ще трябва да затворят за да не плащат заплати и ток.

3

Анонимен

преди 4 години

До 1То и на лятото не му се ходи там ...

2

Лелее СМЕХ..

преди 4 години

АМА, НЕКА МИСЛЯТ, БЕ.... ЗА БАЛЪЦИТЕ Е ПОЛЕЗНО ЗАНИМАНИЕ!!!ЩОТО, АЗ СИ МИСЛЯ ДА НЕ ХОДЯ, ТАМ!!!