13

66794

преди 4 години

До ПолиОстава въпосът за преливане на кислород /както е излекуван Борис Джонсън/ и ппеливане на плазма. Така или иначе тази кончина прдизвиква доста въпроси за условията на труд, в които раоти медицинскит персонал. Гледах как тестват в щата Керала в Индия и се шашнах от роагниизацита и предпазните мерки за персонала.

12

Диана

преди 4 години

Тази госпожа най-вероятно е починала от инфаркт. Но пропагандната машина разчита на жестокото слабоумие на обществото и спекулира с него калто си иска.

11

Анонимен

преди 4 години

До ЙосарянКаза се, но на тоя който при всеки такъв случай повтаря една и съща фраза едва ли има какво да му се каже. Просто го оставяш да си пише.

10

Анонимен

преди 4 години

Пак се премълчава основната причина за смъртта, споменава се само съпътстващата КОВИД. Десега да сме го преболедували и това нямаше да се случи.

9

7843

преди 4 години

Институт Пастьор във Франция са изследвали цяло училище заразени деца и възрастни с техните семейства. Установли анти тела едва в 11%. Тоа е особеност на непознатото заболяване. Още няма категорично мнение за повторната поява на вируса - недоизлекуване или наново зараза. Точно затова всичко се проточва - и заразата, и извънредното положение. ранция го удължи до 24 юли. Най-глупаво е да се юрнем да се блъскаме по градския транспорт и в офисите. Максимално работа от дома и стриктни огранчения.

8

Анонимен

преди 4 години

Колко подвеждащо и манипулиращо заглавие. А не се ли поставят под въпрос тестовете, които дават неверни резултати, както и интубирането? А?

7

Доктор

преди 4 години

Дидо, ти да не би да си си мислел, че лекарите са безсмъртни? Особено такива от женски пол, които тежат над 120 кг. и най вероятно са хипертоници от 30 години....

6

бай х

преди 4 години

Китайците още в края на януари казаха че грипа повтаря , а който го изпишат /че е оздравял / му дават лекарства за още един месец за да вдигне имунитета . Не слушайте глупостите на мангъра . Бог да я прости !

5

Totenkopf

преди 4 години

Да питат Др. Менгеле вампира Мангъров за тази лекарка! Овчара ***

4

5

преди 4 години

Моите съболезнования също ! А кога на десетките други починали ? техният живот по-малоценен ли е ?

3

Йосарян

преди 4 години

Така и не се казва, от какво точно е починала тази жена.

2

Дидо

преди 4 години

Ето ви стаден имунитет. Честито

1

реалист

преди 4 години

Като няма имунитет, няма смисъл от ваксина.