85

Погербестачена

преди 4 години

Абе нали хотелите и басейните все бяха на комунистическата номенклатура,а са.....гербестаците се юрнали да ги спасяват? Явно целата цървена номенклатура се е погербестачила.

84

ШМАТКА

преди 4 години

Никога на мутроморието!Мутрите и политиците като си строиха къщичките и хотелчетата що не *** питаха дали искам да ходя в тях? Ще си ходя на моренце и на културни места като Гърция Италия Испания

83

Въпрос

преди 4 години

А някой ще ми каже аз като българин защо да ходя на българското черноморие? Поне една логична причина ми дайте. Няма да ме примамите с безплатен чадър. Качествена храна (в срок на годност)? Чиста морска вода, от която децата ми да не хванат 'летен грип'? Измити бирени чаши в заведенията? Келнерки, които чистят масите, а не позамазват каквото е останало от предните клиенти с един и същ ***, който за удобство поставят и на столовете докато редят директно върху масата приборите? Паркоместа?

82

Д

преди 4 години

Колко трогателно! Елате ни дайте пари, че ние не даваме! Италия плаща половината път, първа нощувка и всички музеи...Тая се моли. Казва се: -Идвайте бе овце, инак ще ви вземем партийните книжки!

81

?

преди 4 години

300 лв на ден в Китен в хотел -това нормално ли е ? Трябва ли да ходим да помаге на бг хотелиери при тез цени -те не свалят цените ...а искат да отидем до бг морето само защото трябва да подържаме бг туризма-тов е хубавО,НО ДЪРЖАВАТА ДА НАПРАВИ -20-30 % намаления с ваучери за отишлите в бг курорти ... .

80

Анонимен

преди 4 години

70 лв. Шезлонга на каваци. Мерси мутри с мераци

79

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

"СПАСЕНИЕТО НА ДАВЕЩИТЕ СЕ ---Е В РЪЦЕТЕ НА САМИТЕ ДАВЕЩИ СЕ"!!!ПРОБЛЕМА , ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е МОЙ!

78

Анонимен

преди 4 години

Българският туризъм да го спасяват хората с големи доходи - артисти, ритнитопковци, чалгари всякакви, министри, депутати и разбира се мафиотите от ГЕРБ.

77

До 43 прецакания

преди 4 години

Объркал си се. На Слънчев бряг и на Златните пясъци никога не се е ходило с карта. Плащаш си хотела и отиваш, но само ако имаш пари и ако всички стаи в хотела не са резервирани за чужденци. Аз съм ходил и в двата курорта преди 1989, но точно след края на сезона. Иначе съм ползвал плажовете и заведвнията им без да съм отседнал в курорта.

76

всички знаем...

преди 4 години

Всички знам колко е красиво черноморието... и как е обезобразено на много места. Няма да отидем дори и с ваучери, заради рисковете от хранително отравяне, ниска култура на обслужване и мутри. В съседна Гърция цените са по-високи, но не много, и се стараят да предложат удобства; дори в Северна Македония е по-добре. Отвратителния шум 24/7 на нашето черноморие ме е изгонил завинаги

75

Крум

преди 4 години

Познавам хора, които си разпродадоха къщите по нашето черноморие още преди години и купиха имоти в Гърция Защото от рано усетиха, че ще дойде време, когато нормалните българи ще спрат да ходят по *** и само от чужденци няма да могат да се издържат. Затова тези хора сега имат един добър бизнес и не се притесняват толкова, като нашите черноморски играчи.Сега мутрите и мафиотите по морето да си ядат бетона и смрадта, която сами сътвориха.

74

!?

преди 4 години

Какво се оплаквате от цените в испания В кварталния бар едно безалкохолно е 1,2-2? , Кафето из центъра на курортен град на северното крайбрежие- 1,6-2,2? , Една бира (330мл) 2-3? , Пица 8-15?. дюнер 4?Сладолед 2-3кинта

73

Анонимен

преди 4 години

дарения за Слънчев бряг ли да събираме

72

fact

преди 4 години

страхувам се, че искате от нас да плащаме кат англичани на слънчака. не ли?Кофти номер, искате спасение от неплатежноспособни клиенти....

71

Shark

преди 4 години

Аха, значи сега ревете да ви спасяваме сезона, а когато искахте луди пари за чадър и шезлонг, когато се държахте нагло по хотелите и ни предлагахте бууууклуци по ресторантите си не мислехте така. Сега се оправяйте както знаете!

70

Св.опашка

преди 4 години

Типично по мутрафонски. Когато деряха по пет кожи по черноморието за боклучива храна пълна с Ешерихия коли им беше добре и казваха на туристите ,, като не ти харесва дгд. Сега олеле майко германците. Няма да спасявам никой и никакъв туризъм сега те ДГД. Испания,Гърция,Турция все ще отворят до края на лятото но по БГ Черномрието да ходи Бай той Той да го спасява.

69

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 4 години

АБЕ, ОТПУСК ШЕ ИМА...... АМА ТУРИЗЪМ--НЕ.ОТ ТУРИЗМА---ШЕ ОСТАНЕ САМО ОНАНИЗМА.

68

Скрий се

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРКакви ги плещиш, ***? Стар Несебър, двор, барбекю ...Кой е луд да се завира в тия миязми. Надсроихте, пристроихте еркери, гълъбарници, въздух няма. А къде се изливат аките-баките? Смрад, жестока смрад!!Посрещайте си бечобенчовци, МитьоЗъркеловци и всякакви там ..

67

Анонимен

преди 4 години

Аз тази година ще ходя е село Неофит Рилски и Исторически парк. Страхотна чиста био храна и обслужване, а къщите за гости за евтини и са в средновековен стил. И най-важното - не се държи от мутри, а от обикновени хора!

66

Bg

преди 4 години

Тая какви ги дрънк@?Бойко да я уволни веднага за саботиране на мерките.Съгласен съм с мнението, че разумните хора ще почиват на вилата. Миналата година на плажа на Лозенец русначетата от лагера скачаха по главите на хората.