70

Христо Христов

преди 4 години

Инак, те германците почнаха вече да слагат ваксина... вариант на бцж.

69

Христо Христов

преди 4 години

Думите и не се връзват с фактите, че ек на 3 март се сщара на австрия за граничния контрол, а на 4 излезе с официален документ срещу него.Дали е лъжа, тжва което казва или не си говорят в ек - не знам.

68

Св.опашка

преди 4 години

Таз кака реши пак да каже нещо. Ами за толкоз много пари такова нещо си е нищо. Кво трябва тя да ми го казва като аз съм убеден,че не до края на 2020 Ами до септември ваксина ще има. Туй то и без нейната заплата.

67

Бубето

преди 4 години

Първо Мария Габриел да я тестват...

66

Анонимен

преди 4 години

Едва ли САЩ са пуснали заразата в Ухан преди да са направили ваксина. Засега не смеят да я извадят, защото веднага ще лъсне, че САЩ са източника на заразата.

65

Къде е Нешка?

преди 4 години

Трябва да цъфне вече Нешка Робева и тя да си"припомни" кво й е казала някой вещица,с какви съставки трябва да е ваксината/след като е открита де/.И тогава Нешка да се"сети",че като й гледали на кафе-това й предсказали...Щото всички катаклизми нещо напоследък от спомените на Нешка ги разбираме.А тая Марийка си е куха лейка,незаслужаваща коментар!

64

Да бе да

преди 4 години

До D-Тя ще я сложи,ама трябва да се има в предвид,че ваксината на *** може да действа по съвсем друг начин.Трябва да се предвиди това,защото нормалните хора не биха се съгласили извода от ваксина дасе прави само от ваксицания на пълна глупачка!

63

Миче,зле си

преди 4 години

Това недоразумение на природата сутринта напомпено по комсомолски хвалеше евросъюза,който направил много и един силен коз,който изтъкна тая простекеса е,че вчера ЕС дарил -забележете-92 хиляди маски безплатво на 4 държави!!!Тоест-по цели 23 хиляди маски на държава! Леле,каква помощ,каква солидарност-ще се падне долу горе по една маска на хиляда души-солидна подкрепа!Когато нямаше проблеми-никой не се интересуваше от простотиите,които ръси,но когато има криза- явната й некадърност просто лъсва !

62

Анонимен

преди 4 години

Тоя жираф пак на всяко гърне меродия!Каква ваксина, кви 5 лева, щом като има починали, които преди това са преболедували вируса?Здрав човек, който се е преборил със заразата не може да изгради надежден имунитет, а тия говорят за ваксини.Виж, ако е да опънат, или както казват "да УСВОЯТ" едни пари - може, да.

61

Иванов

преди 4 години

За каква се мисли тая, че не мога да разбера?!

60

plazm...19

преди 4 години

Ваксината вече е бита на заслужилите друга няма

59

Анонимен

преди 4 години

, Змия е сега ама Марчето беше добро момиче едно време

58

Qwerty

преди 4 години

Фиоложката от Пловдивския може да е компетентна само как се свалят мухливи евро дядовци.

57

Размисли

преди 4 години

Според Китай пандемията е тръгнала от пазара в Ухан,но отначало болните бяха малко.Само един ли прилеп от пазарските е бил преносителя?Професор Монтание твърди,че в новият вирус има 4 гена от ХИВ вируса и че вирусът е лабораторен.Китай и СЗО отричат.Първите лекари китайци надали вой са малтретирани от милицията!Китай ни излъга както за произхода така и за тежестта на заболяването!

56

Handel

преди 4 години

Много ценна информация от голям специалист!

55

Инфо!!

преди 4 години

Икономиката в цял свят падна много лошо :(За 1ви път в историята държави ще бъдат заличени от Corona Virus. При спад на икономиката над -20% това означава фалит над 15% от Бизнеса , знаете ли колко е това ???В България ще стане катастрофа ..50% от бизнеса фалирва до края на Юли месец.

54

БГ

преди 4 години

Не можем да отречем дарбата на Боко Тиквата да се обгражда с такива първични индивиди, като тая П***тица, на фона на които да изпъква !

53

социален антрополог

преди 4 години

Дълга шия = дълбока глътка !Заради тази "диплома" Мичето Неделчева стана Мария Габриел и сега ръси мозък !Не защото го има , но това е вменено на всички калинки .

52

Анонимен

преди 4 години

Мария Гаргамел обеща Суперкомпютърът да произвежда ваксини и лекаарства със суперскорост. Работи ли Суперкомпютърът на Гаргамел по ваксината?Докъде е стигнал Суперкомпютърът по новата ваксина?Излъгаха ли бг народ?

51

Инфо!!

преди 4 години

хахаха Ваксина няма да бъде създадена .Това са лъжи гарантирам ви !!Глупации знаете ли че ваксината срещу HIV ( Спин ) е създадена за 5 години .Кога ще създадете ваксина срещу най модерното Био Химично Оръжие създавано някога от човечеството ???А тази ще кара на *** докато си мечтае за ваксина !!!