33

Тъжен извод-прогноза

преди 4 години

Лельо Меркел,Да беше поканила още няколко милиона "бежанци" и да беше дала и на тях по 4 интеграционни години, през които да не са длъжни да работят, но да ги хрантути немският данъкоплатец. После те да си доведа и безбройната рода, която да си стои у дома на социал, докато единственият в семейството работещ е общак някъде.Тогава не само за ваксина, ами и за хляб, *** и чорапи няма да ви стигнат парите.

32

КИТ КАТ

преди 4 години

НЕ ТИ ЩА ''ВАКСИНАТА'' дърта вещица такава ,първо си направи деца и на тях я давай - ама ти е минало времето

31

Анонимен

преди 4 години

Кви 8 милиарди !!!тук един учен искаше 4 милиона да ги финансират герб ,става въпрос с молекула ,големи мошенници са тия от ЕС

30

Анонимен

преди 4 години

Пеевски може да ги финансира. Той е благороден и безкористен.

29

питанката

преди 4 години

Това никак не ми харесва!! Хайде сега белите хора да дадем едни милиарди, неясно за какво, а после ще ваксинираме *** от Индия и Африка, които са милиарди, но освен да се развъждат нямат друг "принос" към човечеството.

28

Анонимен

преди 4 години

Доктор Радева отдавна изобрети ваксината :)

27

Facebook FAKE News

преди 4 години

Меркел, *** и говори с баща ти. Той знае цялата истина. *** и говори с него.Корона може да те заразим много пъти.Корона убива за 24 часа.Корона има над 10 мутации и те се увеличават, защото попадат на хора, които се лукуват от СПИН.Корона гони ДО СМЪРТ ХОРА, КОИТО ИЗПОВЯДВАТ ЛЪЖИ КАТО ТАЗИ ЗА "ИСТИНАТА И НЕЙНИТЕ НЮАНСИ".ИМА ЕДНА ИСТИНА. ЕДИН БОГ ИИСУС ХРИСТОС. ЕДНА СВЕТА ЦЪРКВА.Меркел, отмени законите за защита на гей обществата и закона за отнема деца от родители и ще видиш резултата.

26

Анонимен

преди 4 години

Няма пазарна икономика в Европа и САЩ.Европа прави ваксина, събира вноски като за автомобил през социализма.САЩ правят ваксина срещу германската ваксина.Всеки ще си бие своята ваксина и ще забрани чуждата ваксина.

25

Сатира

преди 4 години

Имало липса на пари ли ? Айде сега толкова пари има във света че месеци може никой да не работи и пак ще живеем. Вижте само парите на милиардерите и парите който САЩ дават за оръжия.

24

Анонимен

преди 4 години

Всички ще събираме пари за германската ваксина. Даваме 100 хиляди евро инвестиция в германската ваксина. 8 милиарда евро за германската индустрия. Германците правят далавери, Европа им плаща.

23

Facebook FAKE News

преди 4 години

Веднага променете законите. Гей е престъпление равно на убийство. Във Библията го пише.Храната от трапезата не е за свинете. Нашата храна и земя не е за мюсулмани и юдеи.

22

Facebook FAKE News

преди 4 години

Ние християните даваме още 3 месеца на Брюксел. После идва нещо невиждано по размери. И няма да може да бъде спряно от никаква сила. Тогава всички империи падат за 6 дена. Ще бъде ужасно.Да, Брюксел. Ще се скриете и там под земята ще живеете с години и ще умрете. Там ще умрете в луксозната дупка.За Бог период от 300 века не е проблем.На 5тия ден ще вземе много живи християни на Небето. На 6тия ден ще се скриете в дупките. Сле 300 века всичко ще свърши и Бог ще върне хората от 5тия ден, за д

21

Facebook FAKE News

преди 4 години

Меркел, още май не си разбрала. Империята има още 3 месецаСлед това, ако не се предадете и не се откажите доброволно от короните ви, тогава корона ще ви ги вземе постмортумВиж, историята за Моисей. Защо си мислиш, че ЕС е по-силен от Бог? Кой иска да промени устоите на светата Църква? Кой искаше да взима деца от родители? Кой пускаше филми с гейове? Кой защитава лезбийки и прави всяка година фестове по улиците?ХРАНАТА ОТ ТРАПЕЗАТА не е за свинете.ИМА ЕДНА ИСТИНА. НЯМА НЮАНСИ НА ИСТИНАТА.

20

Чеки Джан

преди 4 години

Ааа..пари само на мигранти другарко агент на щази меркел,с псевдоним Ерика!

19

ДФХТДХ

преди 4 години

Тая дърта оФца солидарно напълни Германия и цяла Европа с талибани, сега иска солидарно да ни бият измислената ваксина на солидарните и господари с която да ни поболеят и стерилизират. Който няма мозък да си я бие тая ваксина. Той дъртия прозорец от много години иска да ваксинира целия Свят, преди не беше ясно за какво, чак тая година се изясни плана.

18

.

преди 4 години

И да съберат парите, и да я разработят, като стане време да я бият ще има кажа "много мило, но не, благодаря!"

17

Анонимен

преди 4 години

Рекета трябва да бъде платен иначе няма да пускат ваксина.Кой го пусна тоя вирус е въпроса?

16

Анонимен

преди 4 години

И който нема нужда от ваксина ... 98% никой от популацията на земята не се нуждае от ВАКСИНА....

15

Анонимен

преди 4 години

Появи ли се Х.Х., че искам да питам нещо?

14

Хахаха

преди 4 години

И там ли върви схемата с липсващите пари?