37

Питам!

преди 4 години

С какво тая държи Бойко, та я сложи на този стол и я държи там? То все е било, ама чак такова мазало във Външно не е било

36

Баи

преди 4 години

Тая ми стана толкова противна - летището работи голяма хвалба няма що - нали оттам се сее зразата с изгонените бьлгари от цяла европа

35

дедо от село

преди 4 години

А ***, мисирко в политиката няма изненади! Има само и единствено интереси и идеално премерени действия!

34

ха-ха-ха

преди 4 години

А аз въобще не съм изненадан ,че тази празноглава и постоянно ъъъ-каща калинка е изненадана.Лесно можеш да разбереш колко българи са си направили резервации от туроператорите.И да очакваш ,че който е платил по няколко хиляди предварително за туризъм ,вероятно ,ще се възползва.Не съм изненадан и че тази посредствена женица е министър на външните работи ,защото Боко ги събира по паркинги и бензиностанции.После ги върти от едно министерство в друго.Само да казват по 50 пъти "премиера".

33

Стоян

преди 4 години

И аз съм изненадан, че Вие госпожо сте министър но какво да се прави ... посредствеността е на ход вече доста време.

32

Браво

преди 4 години

България може да бъде за пример като ефективно овладяване на ситуацията !

31

толумб

преди 4 години

КПП-тата още ли не са разкарани???За къв Хикс са, след като на летище София е пълно с доказано заразени, Хей толупи, защо ограничавате нас другит толупи.

30

Ммм

преди 4 години

Супер е милфката, ще я трескам много..

29

ало, госпожа!

преди 4 години

Ти си политик, не си баба Пена от пред входа да се изненадваш. Трябва ди си нофрмирана, да предвидиш и да вземеш мерки. Да гледа цифрите всеки може. Т

28

It

преди 4 години

Лекарите ни умират, отхлабват мерките, продължават да ни доставят заразени със самолети, министри , които се чудят и не са в час....надявайте се на успех!

27

Анонимен

преди 4 години

През март близо милион човека са дошли от чужбина в България, от които 313 хиляди са чужденци. Те донесоха заразата в България, докато ние седяхме затворени. През април идващите от чужбина продължиха са ни заразяват. Сега през май е пак същото. На това ГЕРБ му викат "взели сме всички мерки". Мерки за какво, да ни заразяват повече ли?

26

Майка

преди 4 години

А, аз съм потресена колко болни си внесохме и продължаваме да си внасяме през летище София, докато ние сме затворени като животни в зоопарк.

25

Анонимен

преди 4 години

Женското лоби на ГЕРБ Атанасова,Захариева,Ангелкова,Караянчева и другите с костюмчетата и скъпите чанти по добре да си ходят ЗАВИНАГИ,политиката не за вас бързо в кухнята. Заплатите от 9500лв не са изтърване.ГЕРБ си пази касата.

24

akud

преди 4 години

необразовани хора от малките населени места и комунистите чрез фалшиви новини и лични примери заплашват здравето на възпитание и образовани , примерни Българи. *** се страхува за рейтинга на радев . защото изглежда на сцената се появи още един можещ генерал. за разлика от гумената обувка на две дами от селатаРАДЕф

23

НЕКОЙ

преди 4 години

Тази женица запозната ли е с Конституцията на Република България? И ако не е запозната, как така е министър на Външните работи?

22

Анонимен

преди 4 години

Каза ти се не като лекар да вървиш доброволец, какво се правиш на гугутка. Като няма зараза, хайде, заминавай да докажеш!--------Какво трябва да доказвам и на кого да го доказвам, клоуне? Живея си живота и не ми пука за никави простотии, с които ви пълнят главите от телевизора. Ако съм искал да се занимавам с болни, щях да уча за лекар. Достатъчно ми е, че съм изгледал един раково болен и съм получавал два пъти трупове от моргата. Който се е наел да работи тая работа, да се оправя.

21

Христо

преди 4 години

Значи по летища може да ми идват заразени разни от незнам си къде, а до съседното село не може?! Махайте тея shit КПП - та!

20

отново

преди 4 години

Ние също бяхме изненадани по време на извънредно положение и карантина , при наредба за изолация и дистанциране да пристигат ежедневно наши гастербайтери и екскурзианти от доказано заразени страни и да влизат във вътрешността на страната на честна дума че ще стоят в къщи .Това безумие продължава до сега и всичи жертви и болни са по тази причина че нямаше карантина където пристига пътникопотока , а се движат до всяка точка в страната .Ние ли сме виновни , че понасяме всичко това и стоим в къщи ?

19

Анонимен

преди 4 години

Бенските кадри на Бойко са отчайващо прости

18

Анонимен

преди 4 години

абе кикиморо очилата, как й те оторизира да казваш кога ще падне ИП. Видяхме те че напълни страната с вируса от вън, правейки се на благородна европейка.