67

Анонимен

преди 3 години

Тежко е мозъчното положение на тези, които вярват, че млад човек на 43 години без болести, би се споминал от измислен вирус. Лицемери! Хората в БГ се скъсаха да умират от всякакви болести, причинени от стрес и лош живот! Болести много по-коварни от жалкото ви вирусче. Но вие треперете! Това се иска от вас...

66

АМАН от ЛЪЖИ !

преди 3 години

коронавируса НЕ Е СМЪРТОНОСЕН !!!!!така че от корона вирус никой не е умрял и няма да умрекорона вирусът едиственно може да направи състоянието ти по-тежко,т.е. ако се разболееш от пневномия и имаш коронавирус то тогава пневмонията може да те убиене ви се получи карантината глобалисти гадни и няма смисъл да се опитвате да се отмажете !!!луснаха ви ззадниците !

65

Анонимен

преди 3 години

До ?!Има случаи по света на починали млади хора без симптоми

64

Анонимен

преди 3 години

Явно се е бутала на "първа линия" за некой леф повече. Апропо, колко болни от ковид е имало в отделението, където е работила?

63

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера как сериозни лекари и биолози се хващат на тая въдица, че лекарство срещу малария ще спре коронавирус. Причинителите са съвсем различни микроорганизми. Слушате глупости и си фантазирате някакви вълшебни отвари. Вирусът е толкова малък и има такава структура, че докато го отровиш с химически препарат, ще убиеш всичко около него и целия организъм нс гостоприемника.

62

Анонимен

преди 3 години

Мир на душата на д-р Иванова! Остават обаче много въпроси, които никой не задава:-Ако жената е имала астма, защо са я допуснали на първа линия?-Как, с какво е лекувана преди да стигне до интубация и правилно ли е направена? - Имат ли лекарите в тази болница необходимите лични предпазни средства?-Спазват ли се там строги мерки и контрол за изпълнението им?Чета обвинения едва ли не към всички българи, че са виновни за този трагичен случай, но при толкова заразени медици, въпросите остават!

61

Анонимен

преди 3 години

До ДаниПитах те, защото лекарствата които се дават се дават на базата на специфичните проблеми, които вируса поражда. Никъде не се прилагат "широкоспектърни антибиотици" камо ли някой самоволно да се самолекува, та да му се налага да си "чете проспектите".

60

Дани

преди 3 години

Не съм медик, но много често ми изписват антибиотици заради заболяването , което имам и няколко от тях не мога да пия , правят ме ***, не мога да се държа на краката си.Много са силни.Обезсилват тотално за много време напред и имунната система.Поне при мен е така.Пък и възрастта също е фактор.

59

Апропо

преди 3 години

И ние всички изгубихме битката. а имахме още само месец до победата...Сложи тиква за водач и му гледай кухото семе!

58

?!

преди 3 години

Без никакви съпътстващи заболявания? Млад човек си отива е така за 48 часа от коронавирус?! Според мен не се казва точно цялата истина! Това не е типично за това заболяване, нито в Бг, нито по света! Да почива в мир жената! Мойте съболезнования към цялото семейство :(

57

Анонимен

преди 3 години

До ДаниКаква ти е професионалната компетенция?

56

Дани

преди 3 години

Почти всички широкоспектърни антибиотици, които се използват за лечение на тежка пневмония са с вторичен ефект- сърдечни проблеми...и сърдечен арест.Един от тях е Levoxafloxacin.Затова четете проспектите на антибиотиците

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Става въпрос за последен стадий. Ако си чел или слушал, доста хора го карат с леки или средни симптоми и после изведнъж се влошават и е много трудно да бъдат спасени. Ама едва ли някой може да те убеди в това щом не искаш да го приемеш.

54

Анонимен

преди 3 години

До Генчо Гунчев 3Ма разбира се, че не се знае. Щом ти го казваш, Тома Неверни.

53

Анонимен

преди 3 години

До Генчо Гунчев 2Хубаво нещо е виртуала, там бай Генчо смело раздава акъл на професори по медицина. Хубаво е, защото в реала бай Генчо храни животните...

52

Анонимен

преди 3 години

А колко хорица припаткаха или си отидоха днес от недоимъка ,мизерията , беднотията ,безпаричието и пр., постигнати благодарение на 10 години управление на крадливи и лъжливи герберасти ,на които все друг им е виновен.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Затова и другите недепутат трябва да мислят да се опазват, ако не искат да свършат зле в провинциална болница. А и не само в провинциална.

50

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Сигурен ли си, че на другите потенциални жертви ще им бъда оказана адекватната спорд теб помощ? При такава здравна система си е за страх или най-малко за отговорно поведение.

49

Анонимен

преди 3 години

Днес си отиде един млад лекар. Сърцето на жената е спряло. Ковид сърце не спира, но хлорохинът с който е лекувана - да! В цял свят спряха да лекуват с хлорохин точно заради такива смъртни случаи. Тук днес един лекар най - вероятно почина от страничен ефект на лекарство, а го писаха жерта на Ковид. Срам и позор!

48

Анонимен

преди 3 години

Много жалко за жената, твърде млада си отиде. Имала е нещастието да я лекуват в провинциална болница, където вероятно не разполагат с медикаментите и условията на софийските болници. А и тя не е депутат и за нея явно няма от лекарствата на Домусчиев