12

До 8

преди 4 години

Аз пък живо се интересувам от такива *** като теб. Честно. Може би е професионално изкривяване??? Работя като патолог. Водя сравнително здравословен живот, но не парадирам като теб.

11

Анонимен

преди 4 години

До ВикторТака е. Но това на форумните специалисти не може да им го набиеш в главата, въпреки че самите те има вероятност да имат поне високо кръвно. Докато не ги чукне тях лично, не вярват. А ако се заразят, ще реват на умряло, че видиш ли то как така, те не са виновни, ама как им се стовари точно на тях и т.н.

10

Виктор

преди 4 години

До Анонимен 3 Бай бабо да не те срещне мечка1

9

Виктор

преди 4 години

До коментар 1: Дори и да има придружаващи заболявания, то от тях само по себе си не биха умрели, ако не бяха се заразили и с короната. Половината население на страната е с някакви придружаващи и хронични заболявания, дори и млади хора. Когато за тези заболявания се вземат мерки, те не биха били повод за смърт в краткосрочен план. Някои живеят с различни заболявания още десетки години.

8

До 7

преди 4 години

Ти нали си щастливо човече? Пий, дебелей и пуши. Не ме интересуваш, честно казано.

7

До 4

преди 4 години

Предполагам,че ти като пиеш амброзия и дишаш кристален въздух ще живееш 100 години? Нещастно същество......

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Дано си останеш с интереса само

5

Анонимен

преди 4 години

До ПредлагамКакъв процент от българското население не е пушач, пияч и позатлъстял?

4

Предлагам

преди 4 години

всички затлъстели и с коремче и паласки да плащат 10 пъти по-високи здравни осигуровки, защото ми писна да се лекуват безплатно. Същото важи за пушачи и пиещи алкохол.

3

Анонимен

преди 4 години

Mного ми е интересно как се заразяват тези хора с коронавирус...

2

Анонимен

преди 4 години

До Елемаг"може"Това го определят лекарите на място.

1

Елемаг

преди 4 години

Препоръчвам ви от тук нататъка,ако ще пишеет за жертви,да не пишете глупости,че е жертва на Коро на вируса.Имал е вирус но може да е умрял от съпътстващите!!!Защо ги пропускате?Всички до тука починали бяха в жестока конкуренция ,с колко придружаващи са?не го пропускайте и вие,ако не искате хептен да фалирате ,като медия.И без това ви плюем достатъчно!!!