31

НЕКОЙ

преди 4 години

Който го е страх, да носи маска.

30

до 29

преди 4 години

до 29що не вземеш да задремеш продължително...

29

до 29

преди 4 години

"Аз пък не искам да пазя никой! Съвсем съзнателно, защото не ми дреме за никой и знам, че на никой е му дреме за мен. Както никой не му дремеше като останах без работа, както на никой не му дреме ако не мога да си платя сметките! Да не е някой да дойде да ми каже - ще ти ги опростя, понеже носиш маска и ме пазиш. Ха-ха лицемерие!"- Ммм....Дааа... Ти или ще се заразиш от ковид19 или ще лежиш в болница от бой! Тези ти разсъждения до там ще те докарат! Не ти го пожеелавам, но....

28

Анонимен

преди 4 години

До 29Да ти имам акъла пък на теб

27

Анонимен

преди 4 години

До До 25Пародия е докато се случва на другите около теб. Ако се завърти в твоето обкръжение се превръща в трагедия. Поговори с някой от лекарите, които пикаят веднъж на 6 часа , може да ти се поизясни малко картинката.

26

Анонимен

преди 4 години

До KokoАз пък не искам да пазя никой! Съвсем съзнателно, защото не ми дреме за никой и знам, че на никой е му дреме за мен. Както никой не му дремеше като останах без работа, както на никой не му дреме ако не мога да си платя сметките! Да не е някой да дойде да ми каже - ще ти ги опростя, понеже носиш маска и ме пазиш. Ха-ха лицемерие!

25

До 25

преди 4 години

И какво страшно става, при условие, че цялата страна се е струпала в София и големите градове? Ти на кой свят живееш?Не разбера ли, че смъртността от тоя нещастен вирус е едва 0,1%..това, което става е пълна пародия!

24

Жо

преди 4 години

До SharkДНЕС се возих на трамвай. Половината от пътниците бяха с без маски. В Кауф..нд има охрана на входа, но в Градския транспорт няма.Това показва манталитета на нас, българите. Когато няма контрол, всеки си прави каквото си иска.

23

Велес

преди 4 години

Днес преди обед излязох и минах за покупки през някой магазини. Хората бяха научили за разхлабените мерки, и само тук таме на открито имаше хора с "подбрадници" ! Лошото и неприятното е друго... В един магазин за дрехи втора употреба /около 200кв.метра площ/ имаше над 20 човека, като половината бяха без маски! Хора, драпаме за по-либерални мерки, а в действителност сме си оставили акълите в къщи на хладилниците! Какво искаме? А?

22

Анонимен

преди 4 години

До ОСТАВКАНищо не си разбрал за причината да се въведат КПП на изходите на окръжните градове... Те са за да не бъдат изпозаразени селата, че тогава става страшно, драги. И стига с тия оставки, едно си баба знае едно си бае. След оставката какво?!? мед и масло по полята?

21

Питанка

преди 4 години

Едните маски ли са основният проблем! В цял свят ги носят, но тук са полубоговете с гени, недосегаеми за разните му вирусчета! Тук ще кихат и кашлят, да хвърчи на воля, че им нарушават правата и свободите. No limits!

20

Shark

преди 4 години

ДА, СПАЗВА СЕ! ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ПРОВОКАЦИИ. ПАК ПОВТАРЯМ, СПАЗВА СЕ!!! ДНЕС БЯХ В КАУФЛАНД, ВСИЧКИ БЯХА С МАСКИ, ПРЕСТАНЕТЕ!!! ***!!!

19

Анонимен

преди 4 години

От сутринта *** лобират за маскарад, *** да не го отнесат.

18

Анонимен

преди 4 години

Пак некоректно и провокативно заглавие все едно им се плаща нарочно да пишат така тия същества българските ***.

17

от утре

преди 4 години

Уханката ще ни подпука, София до месец ще е като Ню Йорк в момента!

16

Анонимен

преди 4 години

Никви маски къде е годжовеца

15

Анонимен

преди 4 години

МАСКИТЕ СЕ НОСЯТ И НА ОТКРИТО АКО НЕ СТЕ САМ НА УЛИЦАТА,В ПАРКА ИЛИ КЪДЕТО И ДА БИЛО!!Не го обясниха с думи прости ами пк витиевати лакърдии и сега половината не са разбрали че маските СЕ НОСЯТ И НА ОТКРИТО АКО СТЕ С ПОВЕЧЕ НАРОД ОКОЛО ВАС=СПИРКА НА ГТ,ПАЗАРИ,МАГАЗИНИ,ПАРКОВЕ,ГРАДИНИ,ПЛОЩАДКИ ЗА ДЕЦА!!Всичко останало си остава в сила=РАЗСТОЯНИЕ,ДЕЗИНФЕКЦИЯ,ИЗЛЕТ САМО СЕМЕЙНО,не целата маала например.Не се ходи на тумби без маски по улиците.Пак неадекватни явно под настиск на Борисов!

14

до 16

преди 4 години

Нема кой да контролира - всичкия състав е на гениалните кпп-та

13

Анонимен

преди 4 години

До Нова година ще бъде легни-стани,отпускане-затягане.Има ли лекари в тази държава,политици с разум,които да не се влияят от мнението на хора без здравна култура,а да следват последователно противоепидемичните мерки?Как се допускат разходки дори в центъра на София по 5,10 без маски и контрол никакъв?Колко пъти ви каза Мутафчийски,че системата не може да поеме много болни накуп?

12

Анонимен

преди 4 години

Всички на работа,децата да се гледат от единия родител,който ще работи онлайн,но всички с маски до края на май.Махане на тъпите КПП.Днес пред НДК се разхождаха на тумби,а да отидеш на вилата или в друг град където имаш собственост-не.До вчера никаде не мърдахме,изключение на кучкарите.Сега ,няма да ходят с маски и в магазина,ще се кашля върху продуктите.Колко са умни мерките,до 10 дни ще видим резултата.Гледате какво правят на Запад,това правите и вие.Мисловна дейност-йок.