17

от Варна

преди 3 години

Не разбирам някой хора? Статия за Венеция, а те "няма да стъпя на черноморието, даже да ми платят...". Ако мислите, че някой освен министърката чака българи-туристи, много сте се объркали. Който идва в командировка, ако е от района или му харесва, пак ще идва. Но за българите има баничарници, приятели, евтини места и т.н. Тези огромни хотели са машини за пари. Те се пълнят с немци, шведи, руснаци и каквито се сетите от север. Идват за слънце, пиене, малко сеХ-свободия през отпуската. ЕВТИНО!!

16

Анонимен

преди 3 години

В края на юни 2019 бяхме в Рим. Екскурзоводката беше българка, живееща близо до града. Ужасно некомпетентна, бързаше да приключи с нас, особено във Ватикана буквално препускаме, защото бе обещала и на друга група, ей така между другото, въпреки че беше ангажирана за цялото време на екскурзията. Работеше с Ана травъл.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Защото ти си атомен физик от първа величина в България ли?

14

AZ

преди 3 години

До Анонимен---------------------------------Защо съдиш по себе си,че мие тоалетни.Тя разхожда български туристически групи и им показва забележителностите- в случая на Рим.Ходил съм в Италия и Испания и попаднахме групата на много точни екскурзоводки във Флоренция и в Малага и едно младо момче в Барселона.Отлично знаещи езика показаха ни забележителностите,магазини,който се интересува,най-краткия път до сборното място и т.н.Фактът,че не са се върнали говори много.Миячите на тоалетни се върна.

13

do 10

преди 3 години

що имаш толкова минуси бе, цъ...в.у.л?

12

Анонимен

преди 3 години

Тоя същият кмет крещеше преди половин година "Не идвайте, туристи, писна ни от вас"и дори наложи някакви такси за влизане във Венеция а сега "Идвайте"?!?!?*** ги разбери простите италианци."Извади го, по-навътре........"

11

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Сега е моментът да вкарате още 200хил китайски имигранти! И не забравяйте да организирате масови целувки и прегръдки с тях!

10

Анонимен

преди 3 години

И ЗАЩО по дяволите да ме интересува как преживявал някакъв провинциалист който е отишъл да мие тоалетни в Западна Европа??????????

9

Анонимен

преди 3 години

В Западна Европа с голямото разпространение на вируса, скоро няма да е добре да се ходи. На Черноморието пари да ми дават пак не отивам. Има и други решения.

8

Ами куфарите?

преди 3 години

До скоро Венеция, и не само тя, се чудеше как да ограничи туристите. Куфарите им рушели улиците и какво ли още не. Въвеждаха разни ограничения. Ето как изглежда светът ви без туристите. А сега - елате, та елате!

7

Не, не и не

преди 3 години

Тази година може да пропусна почивката - въобще! По-добре да изчакам.. На нашето черноморие не почивам за никакви пари!Няма да платя и лев на "хотелиери" построили империи с откраднати или партийни пари! Нито лев! Нито ще стъпя в ресторанти, в които ни гледаха презрително само допреди 1-2 години!Никога! Заклевам се!

6

Реалист

преди 3 години

Тази и другата година почивка на вилата. После ще видим как е хавата в Испания или Италия. За мен там имат най-добро съотношение между цена и качество, но с този вирус ще почакат.

5

ЛОГОПЕД

преди 3 години

Моля Ви DNES.BG,Неможе да сложите тази Репортерка с това отвратително Рррркане,от ГНУСОТИЯ немога да чуя новината,Има Логипеди за тези неща,НЕДОПУСТИМО е тази да чете новини! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Да бе да, и после да съм в статистиката - жертви. На нашата родина какво й е, ще почивам тук

3

Анонимен

преди 3 години

абе то и кмета на Милано ръсеше едни такива глупости в края на февруари

2

Виктор

преди 3 години

Тоя кмет нормален ли е? Кой ще се засили в тая морга! Тия едва оцеляха от смъртта и веднага пак туристи търсят. Още *** по 500 на ден, че и цяла Европа подпалиха. Явно и там мафията остана на сухо и за пари са готови на всичко.

1

1-n

преди 3 години

на тоя ли кмет туристите му беха много допреди по-малко от 100 дни...и ръбеха такса след такса на туриститеда внимава друг път какво си пожелава