9

Анонимен

преди 4 години

Просто не излизайте 2 години, толкова ли е трудно? Децата нямат да ходят на градина и всичко ще се оправи

8

Анонимен

преди 4 години

Какво научихме от телевизорните експерти:1. Маските пазят само лекарите от заразяване. 2. Лекарствата лекуват само богатите болни.

7

Бай Пешо

преди 4 години

Един черен човек по-малко

6

Анонимен

преди 4 години

Веселяците безсмъртни ни убеждават, че лекарствата не лекували?! Ние сме си оздравявали ей така, от самосебе си! А в същото време важните особи се оправиха не с друго, а с подходящи, изпитани лекарства и то за много кратък срок!Защо не лекуват болните? Какво става? Прави впечатление, че излекуваните са много малко. Лекарства ли липсват? 17 000 дози кога свършиха?

5

Американската чума

преди 4 години

Американският коронавирус се оказа по-страшен, отколкото си мислеха създателите му в САЩ, когато го пуснаха в Ухан.

4

Бойкоеб

преди 4 години

До ГражданинБойко няма полезен ход от 26 март 2016 г., насам;))) Непрекъснато е между шамарите;))) И ту така, ту - така, мятка са кът риба на сухо;)))Сега посъветват Майтапчийски да си почине малце, че се преуморил от работа;))) И докато Майтапчийски е в отпуска, Бойко изпуща клапана на нарежението, иначе инсталацията ще гръмне. Ти може да не си гладен, но има хора, които вече са гладни, защото втори месец не работят;)))

3

Пандемия УханскаЧума

преди 4 години

това е семейна трагедия - Уханската Чума цели семейства така ще погуби, първо родителите щото са по-стари, след това и децата, щото имат някое и друго заболяване, което ги прави по-слаби да се борят с вируса. Дано преболедува момчета и оздравее!

2

Гражданин

преди 4 години

Абе, какво е това малоумуе, точно когато се увеличават случаите на заразени, да се разхлабват мерките? От понеделник щели да отварят заведенията на открито? Сами ще се набутаме между шамарите.

1

Виктор

преди 4 години

Къде са сега веселяците безсмъртни, да кажат че леко се изкарвало. Да го кажат на семейството на 40 годишата лекарка и на тези хорица, които берат душа! Тези поне не са дядковци и баби, а и кой ли над 40 няма поне едно хронично заболяване! От което само по себе си не се умира.