650

Гацо Бацо

преди 4 години

Илиянче,да не те хваща Короната ,че косата ще ти стане като на Борката Джонсън ...

649

човек

преди 4 години

Браво,коментатори!Най-после да ги осъзнаем добре, тези комунисти.Хората ,лекарите умират, а президентството злорадства.Това да ни е за урок ,че гласувахме за тях!Да не се лъжем повече!

648

Бай Шиле

преди 4 години

В момента Корни говори по БНР за миналогодишния червен сняг

647

U2

преди 4 години

Оня злобен плъх Радев се е покрил някъде и сега е пуснал тая сланинестата да плюе по хората които работят за страната си....

646

Анонимен

преди 4 години

Чудя се как тези професори от НОЩ издържаха толкова време на простотията и злобата на някои от журналистите! Нямаме толкова добри специалисти, че да ги пускаме на тези недоучени и *** "журналисти"

645

Анонимен

преди 4 години

Смешното е, че президентът се скри и изпрати Йотова да събира негативите.

644

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че Нинова иска на всяка цена властта, но да уточнят етапите! Искат щаб, не искат, имат програма, но никой не я знае. Отвреме навреме заповядат на Радев да излезе и през плач да ни каже колко сме зле и колко не одобрява действията на Борисов.

643

Мис ПИГИ

преди 4 години

се появи да напомни за себе си.....

642

Анонимен

преди 4 години

От началото на епидемията госпожа Йотова не се е появявала за да ни даде насоки в живота.

641

Анонимен

преди 4 години

Радев обяви, че си е дал заплата за болницата във Видини и след това здрав лекар не остама там. Изводите за червената чума сами си правете. Сега Нинова да дари заплатата на сина си на монтанската и там да полегнат.

640

nina

преди 4 години

Дано прочетете това, г-жо Йотова! Разочарована съм от Вас! Не зная защо си мислех, че се различавате, в смисъл сте трезво мислеща, от някои хора от БСП!Преди 10-15 дни ген. Мутафчийски, по време на редовен брифинг /впрочем, тези брифинги бяха такива по предложение на медиите, за да си заработват заплатите/ обяви, че те ще бъдат разредени - обмисля се схемата. За тези, които СЛУШАТ - не бе изненада липсата на брифинг. Разочаровахте ме!

639

Анонимен

преди 4 години

После да не обвиняват друг, че не печелят избори. В тежък момент се вижда кой колко струва. ББ бе в опозиция и за тежки решения е давал подкрепа и не се е правил на интересен. А тези са много ниска летва. Много долнопробни. ББ не си е слагал краката на масичка за кафе и не е карал хората да пият почистващи препарата. Това за тези дето коментират гласувалите за ГЕРБ. Иначе Ким Чен Ун и *** обичат да се снимат яхнали коне.

638

Гацо Бацо

преди 4 години

Абе къде е кака Корни днес ? Писала ли е нещо в FB ?

637

ПроСоТу

преди 4 години

Електоратът на БСП вече не е сигурен.Пенсионерите са големи фенове на Мутафчийски.

636

Анонимен

преди 4 години

Социалистите скриха Мангъров.

635

Анонимен

преди 4 години

бате Бойко отпускай мерките повече да се попрочисти електората на БКП избори идва

634

Анонимен

преди 4 години

Генерал Мутафчийски е любимецът на пенсионерите в България.Защото щабът спаси живота им в България.В много страни починаха хиляди пенсионери.Но това не се случи в страната ни.Затова са притеснени "социалистите".

633

Гацо Бацо

преди 4 години

Генерала е тук Жив и здрав.По-интересното е защо ген.РР се скри и те пребутва ти да питаш за тъпите въпроси .Сигурно да си заслужиш заплатата .Нали знаеш какви са ти задълженията по Конституция ?

632

Бесепар

преди 4 години

Искаме всеки трети ден щаба на плювалниците- радев, йотова, нинова, манолова да излизат по телевизора и да поплюват по докторите.

631

Айде

преди 4 години

скрий се ***.От два месеца те няма никаква.Излезе от мишата дупка и пита кой се бил скрил