82

Скубиду

преди 4 години

Че и безплатна да е няма да си я сложа, *** простотията! Да ги шииибаме народее, майкатаа ни разкатаха!

81

хахах

преди 4 години

Аз пък не бързам. нека тестват богатите за странични ефекти. На едни лекарства им трябват десетилетия за да се докажат. Аз мога да чакам. А и богатите са бигати, защото има бедни. Ако умрат бедните , защото нямат ваксина. богатите няма да са богати. Пак ще седят в скъпи бункери, защото вирусат днеска е един , а утре друг. Мутациите са най- доброто стедство на еволоцията.

80

Анонимен

преди 4 години

Единственото Хубаво на Животае че НЕ се Купува :) .... иначе щеше, едни да са безсмъртни , а други да умират,като Мухи !!!! Ковчезите Нямат Джобове :)))

79

ZDRAVETO NEE PAZAR

преди 4 години

TUK GOVORIM ZA PAZAR S TIKVI JIVOTNI XORATA NE SA STOKA MOLQQ

78

Анонимен

преди 4 години

продължение на 100,Реално ваксина до нас може да стигне след 3-4 годинииле повече. И дано не е като противогрипните, защото те се слагат всеки сезон и няма да има за нас в пъти повече време.Един завод се строи за няколко години. И да ни дадат патента, ще имаме такъв след примерно 3г, още 1 поне да си произведем.Не е да поръчаш, а да има кой да произведе. Както тестове имаме, ама лаборатории не, и можем да тестваме до 1000 човека на ден. и да растеше в гората,плодът се чака да зрее

77

Анонимен

преди 4 години

55,Първо не аз и ти определяме каква ваксина ще се намери и как ще се ваксинира с нея, а природата(която определя какво влияе на вируса) и учените/лекарите.Второ статията пише за това колко време трябва да навлезе в производство и да се произведе и достави. Ако САЩ произвеждат в 10 фабрики по 100000 ваксини дневно, то ще са 1 000 000 произведените бройки на ден. Само за тяхното население са нужни 7 месеца(над 200 000 000 са).Говори се за този проблем и аз и ти сме последна дупка на кавала.

76

Анонимен

преди 4 години

Да я вземат всичката. Аз лично никога няма позволя да ме заразяват с измислени ваксини.

75

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 94ти си типичният представител на хората които не мислят, а следват като роботи и правят това което им се каже, и вярват на медийната пропаганда. Коснпирациите са истина, а официалните медии лъжа. Това е приятел

74

Анонимен

преди 4 години

Имах един авер, дето не се имунизиране нарочни. Като тръгна да умира, всички му се подиграваме и му правихме физиономийки ...

73

Анонимен

преди 4 години

Нормално. Имало ли е някога съмнение?Вече се правят персонални ваксини за неща като херпеси и СПИМ, тъй като генерална такава на този етап е невъзможна, номоерсо алните струват по 7 цифри :(

72

Аз

преди 4 години

Провокират хората да поискат доброволно да се ваксинират, залагайки на комплексите им и като чета коментарите май има ефект. Който се чувства беден веднага се засяга и неосъзнава как го ментят.

71

Анонимен

преди 4 години

Търговията със здраве е античовешка! Нещо съществено трябва да се промени в системата на здравеопазване. Но първо трябва да се проведе системно лечение на алчността и глупостта, може и ваксина да разработят. Ваксината за К19 е жива смешка, нещастен опит за надежда, ПР за известни "филантропи" и преди всичко много пари - чисти, мръсни...за някого.

70

Анонимен

преди 4 години

До 86И ние не искаме нашите деца да играят и общуват с ваксинирани деца! Невъзпитани са, мучат и имат форми на аутизъм. Бъдещите престъпници на елита.

69

Анонимен

преди 4 години

До 86Ти нали ще се ваксинираш? Не се притеснявай за тези които са ИЗБРАЛИ да не се ваксинират.И не ми говори за някакви стадни имунитети. Ако искаш да си от някое стадо, избери си кошерна държава и аут!

68

Истукан

преди 4 години

И пет пари не давам. Ваксините генерират в организма вирус.

67

Анонимен

преди 4 години

Къде е годжи

66

House M.D.

преди 4 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

65

Уонко Нормалният

преди 4 години

За пример. Вие за милиардер, политик и тн със Спин да сте чули?

64

Уонко Нормалният

преди 4 години

1во отдавна има ваксина. 2ро никой няма да пусне вирус, без ваксина. 3то целта е Срив и Нов полицейски ред. Следствие. Бедните ще измират, докато богатите ще станат още по богати. Вече си изядох доматите с колите, спокойно.

63

Анонимен

преди 4 години

Каква ваксина, нали не се създавал имунитет, според умниците? Ваксината работи на принципа на създаване на имунитет.