42

Анонимен

преди 4 години

ВСЕК НАРОД ЖИВЕЕ СЪС СВОИТЕ МИТОВЕ И ЗАБЛУДИ...НО БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА НАЙ-ПОСЛЕ ДА ПОВДИГНЕ ЗАВЕСАТА ОКОЛО МАКЕДОНИЯ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ.ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА МАКЕДОНИЯ И МАКЕДОНЦИТЕ ЩЕ Я ВИДИТЕ В ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ,ДНЕШНА СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ.МАКЕДОНСКИЯТ ЕЗИК Е СЪЗДАДЕН ТАМ А НЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ И МНОГО ПО-РАНО ОТ 1944 Г.ГЪРЦИЯ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ,ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ НЕ СА ГЪРЦИ...ТЕЗИ ХОРА СА ЖИВЕЕЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ ВЪВ ВОДЕН,КОСТУР,ПТОЛЕМАИДА,КОЗАНИ,СЕРЕС,ЛЕРИН И СОЛУН!ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ НА ГЪРЦИЯ,А НЕ ИМЕТО.

41

Начо

преди 4 години

ЕС ли иска да се присъедини към Северна Македония или Северна Македония иска да се присъедини към ЕС.Ако искат,ще изпълняват правилата,ако не искат,прав им път.Албанците ще ги изтраят още малко и ще ги насметат.

40

Диагноза

преди 4 години

Трябва ли да ни правят на *** разни псевдоучени от БАН ? Що за шизофренно поведение през ден да приказваме за Македония и някакви излюзорни представи за общ език,история,Гоце Делчев.....! Какво го интересува българина Македония ? Това е ДРУГА ДЪРЖАВА ! Точка ! Ако искат да си говорят и пишат на санскритски, не ни ИНТЕРЕСУВА !!! Това е друга държава ! Какви са тези измислени вълнения ?

39

тя

преди 4 години

Стига сте писали за тия *** !

38

Анонимен

преди 4 години

бедна,корумприрана,опразнена,демографски катастрофирала,превърната в ромски резерват,известна като африка на ес българия се е хванала като пиян за дърво за македония.погледнете историческите факти:македонският език НЕ Е СЪЗДАДЕН В ДНЕШНА Р.МАКЕДОНИЯ А В ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ ОЩЕ В КРАЯ НА 19 И НАЧАЛОТО НА 20 ВЕК.МАКЕДОНСКИ ЕЗИК ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТ ОТ АТИНА И ООН.

37

PhillipZ македонски

преди 4 години

Никой не може да отрече безспорната историческа истина, че Батман е македонец от Прилеп, във всички македонски учебници го пише.

36

1

преди 4 години

До Анонимен 43Българите не искат нищо, но македонците май искат нещо!

35

Анонимен

преди 4 години

До КирилТруд за какво бе Кирчо?

34

Кирил

преди 4 години

Не си струва труда.За нас македонците са без значение.Тази държава е предимно албанска и над 80% от албанците са за договора за приятелство с България.На македонците им предстои да се впишат в албанското политическо и етническо общество.

33

Анонимен

преди 4 години

Какво искат българите от Македония не разбирам?Македонците сами решават на какъв език да говорят. Това си е тяхно право. Защо българите настояват македонците да говорят на български?

32

Анонимен

преди 4 години

какво да кажат - българи сме, но вашите комунисти ни продадоха и направиха македонци. Признанието първо трябва да дойде от Позитано 20

31

Анонимен

преди 4 години

До 33На кое море? Сигурен ли си, че са били македонци, а не от Граово примерно.

30

от болната на здрава

преди 4 години

До Анонимен 32Македония не е виновна!Виновни сме ние,българите,че избираме слаби политици,дето вършат грешка след грешка!Ама глупав народ-глупави политици!Щото когато руснаците раздават рублите,*** е пръв на опашката!И няма България,няма национални идеали,има само далавера!После македонците били виновни!?

29

Александър

преди 4 години

Епа този Аристидис,елементарна история не знае. Гърците винаги са били нагло ,лъжливо племе.Всички ,,гръцки,,богове са всъщност ТРАКИЙСКИ.Лесно се краде история ,след като сте унищожили много артефакти.Има една книга от немски автор-пътешественик,която е забранена в Гърция.Защо ли????Ами ,защото там много добре се казва ,че днешните гърци нямат общо с хората ,които са живели по тези места .Чети Арестиди му,чети.Не се осланяй само на измислиците,с които е промито мозъчето ти.

28

БГ

преди 4 години

До Sata NATOЗадължително е първо да се чете и после да се пише! Стига с тези лъжи на коминтерна!Жалки родоотстъпници!Да живее България!

27

Васка Дойчева

преди 4 години

Александър: Па ща си ти?Васка Дойчева: Българка!Александър: Шамар за теб!Е на това невръстно дете кога ще му направят паметник в България, а на границата трябва да я има снимката на посрещането на сръбския крал Александър от малолетната Васка Дойчева с горния надпис. Много ларш я даваме към тези неблагодарници. Недавайте бузата, а обърнете опакото на пестника.

26

Анонимен

преди 4 години

Грешка беше толкова да се застъпваме за Македонците. Трябваше да ги оставим да живеят в измисленят си свят с великата си исторя, дето само те си я знаят!!

25

мхм

преди 4 години

каква беше файдата от тая комисия, взеха се едни пари, гласува се доверие на макетата и сега ни забиват нож?

24

Анонимен

преди 4 години

Ти не му ли каза: Тя и баба ти говори смешен български?

23

Анонимен

преди 4 години

Преди години на морето семейство "македонци" си говорят и по едно време моя 3-годишен син ме попита "Мамо, тези защо говорят такъв смешен български?"