43

До интелигентния

преди 3 години

Оценяваш се високо,но явно не желаеш да си задаваш въпроси и да търсишотговорите им,защо са така нещата и кой е виновен.Пляскаш клишето заГЕРБ,което навежда на мисълта за политическата ти обвързаност.Огромнатавина на ГЕРБ е че толкова години не намери начин да отсече главите натвоите господари,разкостили държавата,а търпи завареното положение ине го променя драстично.А вината за това пложение е на *** ивторият им ешелон костовистите,съсипали и ограбили всичко.Докога щеги търпим?

42

Интелигентен

преди 3 години

Намалява.....,намаляват.......Тези намаления ще бледнеят(прах в очите),пред следващите увеличения,за какво ли не.Мафията ГЕРБ не може да се прекара/да се прецака.

41

Мутрите дс

преди 3 години

Цените ще бъдат такива, каквито си поискаме. Вие ще плащате, понеже само за това ставате! Ще плащате! До супка ще плащате! Ние искаме да настигнем американците! Нали блеехте 90 години кога ше ги стигнем, еми тогава... никой не е казал, ме всички ше ги стигнем. Само някои избрани от де се. Аре чао.

40

Анонимен

преди 3 години

Ало, енергото ли е? -Не Топлофикация. - И на вас да ви ... .......

39

15/15

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!! Русия не сваля цени защото сме много 'убави, а защото цената му се срина на международните пазари. Ако не беше го направила щеше да загуби още от клиентите си за 2021. Въпреки всичко русия ни продава газ на цени ПО-ВИСОКИ от международните. Ей тъй по братски. А държавата продължава Ви краде така , както винаги, понеже е държавно и няма друга алтернатива.

38

реалист

преди 3 години

01.01 до 31 март 2020 g- 44.04 МWhот 01.04. 2020 г - 25.20 MWhКакво 11 % говорите?

37

Значи

преди 3 години

ценообразуването на Топлофикациите не зависи от горивото, а от проблеми свързани с човешките ресурси, амортизираната база, некомпетентното ръководство, слаба енергийна ефективност.И без пари да са нафтата и газът - все тая...

36

Не сте прави

преди 3 години

Преизчислете я.

35

Що е толкова скъпо?

преди 3 години

Нали петролът вече е 15 долара за барел? Падна на 15? А газът е горният слой преди петлола?Няма логика?

34

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Сигурно аз не мога нещо да смятам. Как така Русия ни сваля цената на газа с 49%, а КЕВР сваля цената за потребителите само с 11% ?Къде отива разликата от 38% ?

33

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

РУСИЯ ни свалят цените на газта, в знак на подкрепа.ГЕРБ кога ще ни осигурят финансова подкрепа от ЕК, в знак на подкрепа?Май точно никога? Тия ГЕРБ-авите май само знаят да крадат и да се гушат като свинe майки... ???А?~Едно мнение на СТРАНДЖАТА

32

1

преди 3 години

До Анонимен31,ако всичките са като теб,жалки да,я кажи кога са ставали високи заплатите,не че съм привърженик на социализма,но тогава ел.киловат беше 2 стотинки,а нощната 1 стотинка,заплатите бяха 85лева,а кажи ми как да са благодарни българите,и сега се очаква едно увеличение на ел.тока с 70%,и още коментарите са протест,хубаво е да знаеш това.

31

Анонимен

преди 3 години

Българина е едно жалко недоволно същество ,адски неблагодарно при това .Няма значение какво се прави,няма значение колко високи станат заплатите винаги всичко се приема като измама и никога за нищо не е доволен .Коментарите са доказателството

30

1

преди 3 години

Само едно не мога да разбера,от пенсионера,шеф на дквр,преди седмица,в пресата,написаха,по-етапно,се спира парното,в София,той ми говори за намаление,цената на парното,някой може ли,да ми обясни,този номер,как става, не пише със задна дата,или се отнася за юни,юли ,август и септември,когато няма парно.

29

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка и съд за продажниците анти българи от КЕВР.

28

Анонимен

преди 3 години

Вервайте ми.Нищо у нас няма да поевтинее.

27

Анонимен

преди 3 години

Хаххх а едни 30% от отстъпката на СССР отива в едни олигархични джобчета.

26

бай ганю

преди 3 години

поредната илюзия

25

Анонимен

преди 3 години

От август 2019г !!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Браво!