12

НЕКОЙ

преди 4 години

До Анонимен: Райънеър и Уизеър са нискотарифни компании на които летиш само с ръчен багаж до 8 кг. Тези компании печелят от каргото, което носят в търбусите на самолетите, където трябваше да бъде ръчният ти багаж в размер до 22 кг.

11

Не страдайте

преди 4 години

Аз също съм потърпевш, но силно се надявам,че ще дойдат други компании с други имена и полетите ще се възстановят.

10

Анонимен

преди 4 години

Идват тъжни времена за авиобизнеса. И за източно европейците, които най-накрая се почувстваха като бели хора и можеха да летят където и колкото често си поискат. Ако потънат Райънеър и Уизеът отново ставаме крепостни. Няма как със заплата от да кажем 400-500 евро да си плащаш билети по 300 евро. Може би веднъж в годината. Тъжно е. Не разбирам злобните коментари - какъв точно ви е проблемът, да някои хора трябва да пътуваме. По различни причини. Вие какво печелите, от това че ние губим?

9

анонимен

преди 4 години

Големи и силни фирми като Lufthansa я закъсаха, но с какви хора бяха пълни полетите им? Такива, които отиват на безмислени конференции, срещи и т.н., все хора, на които някой друг им плаща полета. Когато започна тази ситуация с вируса, веднага се разбра, че можело и с видео-чатове и не било толкова необходимо да се лети от Париж до Ню Йорк, за да се направи конференцията и след това да се плюска 1 уикенд в близките ресторанти. Пак става така, че на едни ще се помага, а на други не.

8

whatever

преди 4 години

Тъжна новина. Летял съм много с тях и не мога да се сетя за някакви проблеми, а цените им бяха много добри. Сега без тях и УизЕър, мизерниците от БългарияЕр с мизерния си уеб сайт и мизерните си цени, няма да имат конкуренция, а ние ще трябва да духаме супата.

7

Анонимен

преди 4 години

Работата била свързана с полети. Леле, като, че ли няма друг начин за комуникация освен тет а тет. Ако си муле, наистина трябва да летиш често

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Типичен злобе и завистлив бай ***. Не е важно на мен да е добре, а на Вуте да е зле. Ми ходи и те бе, какво злобееш и съскаш по другите!

5

До 4

преди 4 години

Много знаеш бе селски. Това, че ти не излизашнот селото си не означва, че другиъе не искат да пътуват!! Моята работа е свързана нон стоп с полети. Така, че съвета ми е стой пред клавиатурата и Нова Тв слушай колко е добрв в България, Пеевски най-големия дарител и се чувствай добре ние които пътуваме се оправяме

4

до 1

преди 4 години

Ристьоо ич та няма.

3

Анонимен

преди 4 години

Самата фейк компания трябва да бъде съкратена както и поне 60% от авио транспорта. Обънахме го на голямо село - всеки си ходи нявсякъде по света по няколко пъти в годината и *** ли *** CO2 с полетите, съсипахме крехкия баланс на планетата. Ако някой си мисли, че ситуацията с този вирус е случайна, значи е *** чалгар! От години предупреждаха, че нарастването на температурите ще отключи нови щамове, които са били приспани дотогава и са нямали условия да се активират. Тепърва предстоят още!

2

Анонимен

преди 4 години

Споко, маскирани овце! Вие ще последвате:)

1

Анонимен

преди 4 години

И сега долните, мързеливи кучици стюардески, които се имаха за каймака на обществото ще трябва да идат само на едно място - магистралата. Понеже са неспособни на каквото и да е друго.